azgan 1 826 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 50 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Mam nadzieję że się zmieniło na tyle że to będzie czuć że to coś nowego Bo tak od sezonu z hordami to nie pograłem nic. Już nie pamiętam kiedy to było Podobno zmieniło i to na plus 1
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 51 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Mam nadzieję że się zmieniło na tyle że to będzie czuć że to coś nowego Bo tak od sezonu z hordami to nie pograłem nic. Już nie pamiętam kiedy to było Zmian będzie masa odpalaj zaraz dev sztrim 20 start
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Powiem tak blizzard tak zgrilował że trzeba dzwonić na 998 bo pożar Ale będzie grane Gra wychodzi oficjalnie z bety 12/10 1
Reddzik 3 839 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Śmieję się, że muszę zrobić speedruna w Crimsonie, bo zaraz Diablo i piekło mnie pochłonie 1
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) https://news.blizzard.com/pl-pl/article/24267729/przygotujcie-sie-na-osad-wladca-nienawisci-nadciaga Edytowane 23 Kwietnia przez Mistrz zakonu Paladynów 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 5 godzin temu, Reddzik napisał(a): Padną serwery czy już nie te czasy? 1
eNeSik 510 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Padną serwery czy już nie te czasy? Za Blizzem nie nadazysz. Na premiere VoH gdzie byl ogromny szał - serwery nawet nie zakaszlaly Na premiere ostatniego, krotkiego sezonu 12 ktory mial byc na przeczekanie, zapchajdziurą i wiele osob go skipowalo - serwery sie pozamiataly, opozniony start o 2h a pomniejsze bugi ciagnely sie jeszcze przez tydzien Ale co do LoH - no jaram sie. Zajebiscie, ze start bedzie z pon na wto (czyli jeszcze szybciej ) Swoja droga musze "wolne" przelozyc 00:59 - Diablo, 2l kawy, odpalony OBSik, stream i ogien 1
Spychcio 881 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia Gram od 1:00 w nocy jak wybije premiera 1 2
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 4 minuty temu, azgan napisał(a): Dobra a kiedy pre-load 😅🤔? Dzis był od 1 w nocy Tylko musisz mieć w lanczerze zaznaczone coś w rodzaju "pobierz zawartość przedpremierową" 1 1
Dominix 604 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Ja program trochę we wtorek wieczorem i w piątek bo nie ma czasu ;/ a
ODIN85 4 866 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 3 godziny temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Dzis był od 1 w nocy Tylko musisz mieć w lanczerze zaznaczone coś w rodzaju "pobierz zawartość przedpremierową" Jaka waga?
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Jaka waga? U mnie 80 gb bo ja mam tekstury high res 2
Little Sun 76 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia A poprawili coś loot i poziom trudności ? Bo oglądając to mam pytanie po co to wszystko jak podstawy leżą i kwiczą od premiery. Chyba że to będzie powtórka z D3 czyli walić całkiem loot a gracze będą się scigać na leaderboardzie i tyle
Slayer 344 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Dobre pytanie, też się chętnie dowiem. Do tego jest tu jakiś early game?
eNeSik 510 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 30 minut temu, Little Sun napisał(a): A poprawili coś loot i poziom trudności ? Bo oglądając to mam pytanie po co to wszystko jak podstawy leżą i kwiczą od premiery. Chyba że to będzie powtórka z D3 czyli walić całkiem loot a gracze będą się scigać na leaderboardzie i tyle Nie wiem jakie ostatnie D4 pamietasz i czy w ogole grales ale od premiery mocno sie zmienilo. Czy podstawy leza i kwicza? Zalezy od tego co rozumiesz poprzez "podstawy" i czego od gry oczekujesz. Jesli szukasz zamiennika najlepszego i jedynego slusznego, niepowtarzalnego, boskiego arpg (czyt. PoE 1/2) to nie, nie odnajdziesz tego w D4 A co do loota - w D4 nawet do tej pory nie bylo tak, ze loot byl nieistotny. Itemizacja byla srednia, crafting zerowy jednak nacisk na min maxowanie byl a same itemy duzo dawaly, byla pogon za BiSami. W nadchodzacym sezonie - kostka ma to zmienic i postawic itemizacje + crafting na nogi. A co bedzie? A tego nikt nie wie bo jeszcze nie bylo premiery 15 minut temu, Slayer napisał(a): Dobre pytanie, też się chętnie dowiem. Do tego jest tu jakiś early game? Jakis jest. Ale nie oczekuj drogi do endgame'u na kilkanascie godzin. To raptem kilka godzin w zaleznosci od sposobu gry. Bardziej sprint niz maraton 2
Sidr 264 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, azgan napisał(a): Wyczuł koniunkture w temacie. Cfaniactwo. Czasem odsłucham jakiś jego filmik, bo gość jest po prostu inteligentny i ma czasem trafne spostrzeżenia i umiejętność analizy, ale ma też słabe chwile i gada bzdury. Zresztą ten film można uznać za słabszy, bo ewidentnie nie jest stałym graczem D4, tylko coś tam sobie przeczyta od czasu do czasu, ale jak widać nie przeszkadza mu to udawać znawcy tematu, kiedy wyczuje $. A i będzie przed premierą dodatku do D4 przechodził i strimował D3 dla poznania fabuły... Czy to można jakoś kulturalnie skomentować bez obrażania tego jutubera? @eNeSikale kolega @Little Sun ma całkowitą racje. Podstawy gatunkowe gry nhs w D4 leża i kwiczą. Ta gra to niewymagająca, dopaminowa bombka niczym tik-tok i mam wrażenie, ze to działanie celowe Blizzarda, bo oni akurat mają doświadczenei w stosowaniu takich pstychologicznych mechanizmow w swoich grach.. ok, przeczytałem ten komentowany w filmie artykuł i nic nie wskazuje, że dodatek naprawi anjwiększe bolączki gry. Kiepską itemizacje, beznadziejny i niesatysfakcjonujący drop, żenujący poziom trudności, tragiczny i ponownie to samo słowo, niesatysfakcjonujący rozwój postaci. Do tego te idiotyczne tempo rozgrywki, od zera do pól-boga w 3 dni i nie ma już co robić. Edytowane 24 Kwietnia przez Sidr 2
azgan 1 826 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Godzinę temu, Sidr napisał(a): Wyczuł koniunkture w temacie. Dokładnie 😁
Spychcio 881 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jaka waga? Na PS5 PRO pobrało mi 37GB 1
Pablloo 131 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia No zagrałbym już Czemu oni nie robią premier w weekendy 2 1
Rekomendowane odpowiedzi