Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Kiedy preload? Zapewne po dev streamie 23 kwietnia 1
Slayer 344 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Early game dalej nie ma znaczenia czy coś się ruszyło w tym temacie?
galakty 5 063 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Szkoda że nie teraz bo mam czwartek i piątek wolny
pijoter100 54 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Dzisiaj o 18 wudijo i rob robią swoje prezentacje nowego contentu (?)
pijoter100 54 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) trochę nowych aktywności i rzeczy do montowania w kostce, glify na 150 Edytowane 21 Kwietnia przez pijoter100 1
Spychcio 881 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Gram w każdy sezon, ale jestem też ogromnym fanem lore, więc bardzo chętnie poznam fabułę:)) Oby było lepiej niż przy pierwszym dodatku. Dodatek rozpoczynam Warlockiem, ale nie pod summony bo nie lubię. Czysta magia i zniszczenie 2
Spychcio 881 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Nawet nie oglądam:) sam wszystko sprawdzę i jak zawsze zagram własnym buildem. Tak mi się gra najprzyjemniej 1 3
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia BTW widziałem zleakowany cinematic intro do lord of hatred nie będę spoilerował ale powiem tak 1 1
Dominix 604 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Jak będzie główne miasto wyglądało 28 kwietnia xd 2 1 5
Slayer 344 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia W komentarzach pod materiałami już wojenki D4 vs PoE2 że się ludziom jeszcze nie znudziło. No cóż, gry kierowane do zupełnie inne targetu, przy tym ile ja gram na kompie to D4 dla mnie oferuje za mało bo w tydzień spokojnie przegram 30-40h a ta gra mam wrażenie, że kończy się na 50h grania. No ale spoko, zobaczymy, pograłbym może dla fabuły bo uwielbiam diablo lore, przeczytałem niedawno diablo wojna grzechu i było wypas. A tymczasem czekam na nowy sezon PoE2 1 1
Mistrz zakonu Paladynów 893 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Przypominam dziś godzina 20 naszego czasu dev SZTRIM o lord of hatred będzie grubo My wszyscy dzisiaj przy streamie wieczorem : 2
ODIN85 4 866 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Ja tam sobie nie będę spoilerował i nic nie oglądam
azgan 1 824 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia https://www.gram.pl/news/diablo-4-nigdy-nie-zostanie-skonczone-blizzard-zapowiada-ciagle-aktualizacje-gdyz-gracze-znajduja-nowe-problemy-nawet-po-10-000-godzin
eNeSik 510 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 16 minut temu, azgan napisał(a): https://www.gram.pl/news/diablo-4-nigdy-nie-zostanie-skonczone-blizzard-zapowiada-ciagle-aktualizacje-gdyz-gracze-znajduja-nowe-problemy-nawet-po-10-000-godzin Czyli beda naprawiac ciagle bledy. No łaskawcy I odkryli, ze gra staje sie monotonna. No musze przyznac - bystrzaki Gra oparta na sezonach, grindzie, min maxowaniu - staje sie monotonna? No chyba jak kazda tego typu gra? Nie wazne ile zawartosci nie dodasz - przy grach sezonowych zawsze jest peak na start sezonu, pozniej spadek graczy i zostaja "spoceńcy" oraz osoby lubiący grind czyli ... monotonne granie Blizzard ma tak naprawde juz tyle aktywnosci, ze powinien skupic sie na poprawie core gry, itemizacji, balansie, ekonomii. Oczywiscie wiele zmieni dodatek ale zeby sie nie okazalo, ze to wszystko jeszcze bardziej sie rozjedzie
wrobel_krk 974 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Mam nadzieję że się zmieniło na tyle że to będzie czuć że to coś nowego Bo tak od sezonu z hordami to nie pograłem nic. Już nie pamiętam kiedy to było
Rekomendowane odpowiedzi