Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
Ależ to był festiwal s*********** Temat już nie czasie, ludzie kochają aktualne dramy a nie rozliczanie polityków. Teraz już nikt nie opłaca wszystkich celebrytów, teraz można jedynie poczytać o przesłuchaniach, wyciekach itd. A to nikogo nie interesuje. Jak nie jesteś zainteresowany przeszłością to nie wchodź do tematu Tymczasem WHO ostrzega o kolejnej pandemii - temat na pewno się przyda. EvilK nie jest moderatorem to może nie będzie kasował połowy postów. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Jestem ciekaw w jakim stanie ta gra by była jakby nie przesuwali premiery... Ciekawe czy w ogóle oni moogli ją włączyć No i też wracamy do tego, że wcześniejsze materiały po prostu były kłamstwem. Przecież by to postawić na nogi to jakiś rok lub więcej łatania. Chyba szybciej III wojna światowa będzie niż to będzie chulać -
Przez lamparcicho · Opublikowano
A jakie masz kapcioszki? Bo ja mam takie oto bat-paputki: -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No niezły artykuł. Troche nieaktualny bo teraz jest nowsza wersja ycrunchera. No i na kontroler to jest VT3 i FFTv4. Ale jest legenda, można sobie wybrac okreslone opcje, po prawej stronie jest pokazane co dane instrukcje obciążaja czy CPU czy bardziej pamieć, czy to i to. Te prime95 to chyba było na windowsa95 no ma juz troche, nawet spoko. Tak wyglada wersja 0.8.5.9543 -
Przez Mar_s · Opublikowano
@tomcug Tomek pytanie do Ciebie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi