Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczyłem na 6 akt D2R i miałem nadzieję, że nie zrobią remake D1 ja kniektózy oceniali. D1 to bardzo prosta gra, prostsza niż duzo gier na telefony i dobra oprawa graficzna by tej gry nie sprzedała. D1 to pomysł na gre hns, ich geneza na abzie której powstały duzo bardziej ciekawsze i rozwiniete generacje gier w tym gatunku. Sam bym może raz przeszedł z ciekawości i zpaomniał.

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Sidr napisał(a):

Liczyłem na 6 akt D2R i miałem nadzieję, że nie zrobią remake D1 ja kniektózy oceniali. D1 to bardzo prosta gra, prostsza niż duzo gier na telefony i dobra oprawa graficzna by tej gry nie sprzedała. D1 to pomysł na gre hns, ich geneza na abzie której powstały duzo bardziej ciekawsze i rozwiniete generacje gier w tym gatunku. Sam bym może raz przeszedł z ciekawości i zpaomniał.

Remake 1 i dodatek do 2 bym kupił.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Remake 1 i dodatek do 2 bym kupił.

Też, ale realistycznie oceniając były bliskie 0 szanse na te dwie prdukcje naraz.  Z perspektywy czasu one naprawę były zerowe. :)

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
15 minut temu, Dominix napisał(a):

Ja biorę na premierę jak poprzednie

Przecież premiera za kilka lat dopiero- sam fakt zapowiedzenia czegoś tak odległego jest co najmniej dziwny. Premiera 2030? WTF...

Opublikowano

Spotkanie zarządu Blizzarda. x: Panowie, mamy30-lecie serii Diablo, trzeba na Blizzconie cos pokazać z tej franczyzy. Y: ale nic dobrego nie mamy. Z: mam chyba jeszcze w szufladzie plany kocepcyjne od Yamala dotyczące 5-tej częsci D5.  Wszyscy: done! :)

• Like 1
Opublikowano

Raxx mówi ze D5 będzie już grywalne dla twórców czy tam closed alpha beta w 2027 

Czyli dobry ruch dawać gre dla ludzi w tak wczesnym etapie na feedback 

youtube.com/watch?v=R-aQP1i1boY&pp=ygULcmF4eGFudGVyYXjSBwkJ_gsBhyohjO8%3D

26 minut temu, Dominix napisał(a):

Nie będzie więcej dodatków 

https://www.pcgamer.com/games/rpg/no-more-diablo-4-expansions-are-planned-but-theres-a-lot-of-room-for-more-storytelling-in-the-leadup-to-diablo-5/

Więc można odkładac hajs na V.  Ja biorę na premierę jak poprzednie.

Może zespół od d3 przejmie i zaczną kombinować więcej w d4

Czyli tak jak myślałem będzie lore ale w sezonach.

Opublikowano (edytowane)

Powiedziałem przepraszam:przytula: i dziś albo jutro zainstaluję Diablo. Miałem nie grać ale takie zmiany, to żal chociaż nie sprawdzić. Może zaskoczy i pogram.

Tylko nie wiem kim grać :sciana:

Edytowane przez Reddzik