Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kiedy zapowiedzieli d4 i inny zespół przejął d3 i zaczęli eksperymentować  to był jeden z lepszych okresów, zapowiedzi d5 i czas do jego premiery może być najlepszym okresem dla  d4 jeśli zrobią ponownie to co wcześniej.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano
16 godzin temu, Misticzx napisał(a):

Kupiłem Diablo® IV: Lord of Hatred za 130 złotych. Dobra cena czy ten dodatek nie jest tego wart?

Za wysoka jak na tego crapa myślę że cena do 10 dolarów jest akceptowalna 

Opublikowano
17 godzin temu, Misticzx napisał(a):

Kupiłem Diablo® IV: Lord of Hatred za 130 złotych. Dobra cena czy ten dodatek nie jest tego wart?

Jak najbardziej dobra cena. Ja płaciłem za podstawę i dwa dodatki pełna cenę i polecam. Więc przy takiej cenie tym bardziej się opłaca i warto.

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Dobra wrzucę wam krótkie podsumowanie najważniejszych rzeczy :

- NAJWAŻNIEJSZA rzecz dla płaczków że skopali D4 i uciekli na D5, D5 zaczęło powstawać UWAGA 3 MIESIĄCE PO PREMIERZE D4 gdzie D4 odnotowało 666 milionów dolarów zaledwie 5 dni po premierze (to jest normalne u blizzarda)

- D4 jest DALEKIE od bycia "dead" devi to powiedzieli w każdym możliwym wywiadzie i wręcz przeciwnie powiedzieli że gra się dopiero rozkręca i będzie nadal wspierana nawet po premierze D5

- Na chwilę obecną nie ma już planów na DLC w formie dodatku do D4

- Team z D4 i D5 są w ciągłym kontakcie aby lore się zgadzało, w jednym wywiadzie gdzie powiedziano że nie będzie już dodatków do D4 na chwilę obecną była informacja że LORE będzie nadal rozwijany w zawartości sezonowej.

- W D4 zostajemy na 99.9% na obecnym kontynencie a kontynent drugi gdzie mamy arreat, zachodnią marchię, tristram itd dopiero w D5, jednak całkieeeem możliwe że w sezonach D4 zwiedzimy np arcane sanctuary z d2 czy nawet niebiosa

- D5 dzieje się 100 lat po zakończeniu D4 a diablo pojawił się 7 lat przed D5 czyli 93 Lata po D4, w tej przerwie ludzie mieli "golden age" ale co się wydarzyło że diablo powrócił będzie w pełni opowiedziane w D5

- Pani Grażynka z blizzconu z której dużo osób się śmiało to giga chad jeśli chodzi o robienie lore pracowała przy jakiś ważnych projektach i jest w branży od 20 lat

- Amazonkę do D4 dostaniemy w formie płatnego DLC jak necro do D3 w 1 połowie 2027 roku i ona będzie SZTOSEM

- Informacje do D5 będą w formie kwartalników tak jak było to z D4, pierwszy ma być w okolicy kwietnia/marca zgaduje że będzie to ten sam moment co premiera amazonki do D4

Dla mnie największa zagadka skoro chcą utrzymać lore a według niego powinien być jeszcze baal przed diablo to czy historię baala dostaniemy np w ostatnim sezonie poprzedzającym D5? albo może cudem dostaniemy ostatnie DLC przed premierą D5? chodzi mi o pełnoprawnego bosa i historię a nie echo baala jak to będzie w s15.

Chyba nic ważnego nie pominąłem :wariat:

@Reddzik @Spychcio @ODIN85 @PaVLo

No i sezon 15 startuje dziś o 18:30 

Edytowane przez Mistrz zakonu Paladynów
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 14.09.2026 o 08:24, PaVLo napisał(a):

Gdy cena podstawki to obecnie 54zł na Steam, a za DODATEK płacisz 130, to sam oceń sens zakupu.

Nigdzie taniej nie było, więc 130 na promocji to tanio.

W dniu 14.09.2026 o 16:08, voltq napisał(a):

Za wysoka jak na tego crapa myślę że cena do 10 dolarów jest akceptowalna 

Było dużej drożej bez promocji. Kupiłem okazyjnie po znacznie niższej cenie.