Dominix 406 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia No spoko, podoba ci sie PoE 2 i tyle, ja wole D4 i tyle. Nie widze tego tak jak ty, ze fioletowy nic nie zmienia. U mnie zmienil bo bylem w stanie pushowac wyzej niz bez niego, nie o jeden pit wyzej tylko wiecej. D4 jest jak D3 tyle ze ma troche wiecej zawartosci i mi to jak najbardziej pasuje bo w D3 przegralem z 2k godzin i bawiem sie swietnie. Jeszcze troche brakuje z tempem ze po 10h grania jak w D3 robi sie juz wyszy GR niz sezon wczesniej. Jedno z drugim wspolgra, dzieki czemu kazdy znajdzie cos dla siebie. 1
galakty 3 341 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia D4 po prostu przegrałem i nie widzę sensu grać więcej, nowy sezon to nowe spelle i jakieś dodatki, nuda. DLC to żart. Nie mówię że to zła gra, bo trochę godzin spędziłem, ale nic już więcej nie wyciągnę. PoE2 wraca do korzeni, D2, grywalność 100x lepsza, graficznie też mi się bardziej podoba, odkrywam na nowo. Pewnie po 2-3 sezonach też odstawię w kąt.
larry.bigl 453 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 19 godzin temu, Dominix napisał(a): No spoko, podoba ci sie PoE 2 i tyle, ja wole D4 i tyle. Nie widze tego tak jak ty, ze fioletowy nic nie zmienia. U mnie zmienil bo bylem w stanie pushowac wyzej niz bez niego, nie o jeden pit wyzej tylko wiecej. D4 jest jak D3 tyle ze ma troche wiecej zawartosci i mi to jak najbardziej pasuje bo w D3 przegralem z 2k godzin i bawiem sie swietnie. Jeszcze troche brakuje z tempem ze po 10h grania jak w D3 robi sie juz wyszy GR niz sezon wczesniej. Jedno z drugim wspolgra, dzieki czemu kazdy znajdzie cos dla siebie. Mam podobne odczucia. PoE nie porwało mnie nigdy. Czegoś mi w tej grze brakowało. D2R, D3, D4...dla mnie w pytkę, chociaż D2R jest najlepszą częścią dla mnie. D4 muszę odświeżyc, nie grałem z rok.. 2
PaVLo 921 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Ja jeszcze pierwszego nie zacząłem 🙉 Ale zaległości mam, że chyba poczekam już na 15 sezon 😄
Dominix 406 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Zapowiedź kolejnego sezonu. Będzie grane jak zawsze
ryba 1 246 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia W dniu 8.01.2025 o 22:37, PaVLo napisał(a): Ja jeszcze pierwszego nie zacząłem 🙉 Ale zaległości mam, że chyba poczekam już na 15 sezon 😄 jak dojdziemy do 15 sezonu, to w tym tempie za samo zalogowanie do gry dostaniesz skrzynki z lootem 100% i paragon 300, bo po co meczyc sie kilka godzin jak to i tak sensu nie ma 1 2
Dominix 406 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Pewnie tak, i to jeszcze w platnym BP Chyba na nastepny sezon sobie necro zrobie i barba.
Dominix 406 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia https://news.blizzard.com/en-gb/article/24167111/master-the-occult-in-season-of-witchcraft Do poczytania informacje o nowym sezonie
galakty 3 341 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Jak ktoś nie gra w D4 od kilku sezonów to nie zrozumie (ja )
ryba 1 246 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Tu wystarczylo raz zagrac, zeby wiedziec, ze ta gra to tona mulu 😅
Dominix 406 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Ja też nie wiem o co chodzi. Ja czekam na start i będzie farmione. Sezon wygląda o wiele lepiej niż poprzedni i podobny do 2 który był bardzo dobry.
Imm 275 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia No raczej przesłanie tego filmu nie było specjalnie skomplikowane. Oczywistym jest, że sezonowy gem, który dodadzą i tutaj w filmie jest pokazany będzie na tyle OP, że będzie pewnie obowiązkowy w każdym buildzie, strywializuje wszystko inne(które już i tak jest trywialne). W skrócie mówiąc jest to idealny przykład czym jest Diablo IV.
galakty 3 341 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia A ja tam wiem czy tyle armora i resistance to dużo czy nie? Zmieniają grę co sezon o 180 stopni Oooo coś nowego, nowy sezon i OP build... Dobrze że ta gra wyleciała z dysku
ryba 1 246 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Wez daj spokoj, jakie 180°? Chyba 360 i pudrowanie trupa robiac dobra mone do zlej gry.
Dominix 406 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Jak 360 to nic nie zmieniają Czyli dalej mamy to co w 1 sezonie xd
ryba 1 246 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 13 minut temu, Dominix napisał(a): Jak 360 to nic nie zmieniają Czyli dalej mamy to co w 1 sezonie xd Dzieki kapitanie oczywisty za wytlumaczenie wszystkim sarkazmu
Dominix 406 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Dzięki za użalanie się co post jakie D4 jest slabe, każdy już to wie, nie musisz się powtarzać
Little Sun 61 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Ja bym zagrał raz na rok w to D4 ale wciąż czekam na dobry sezon z wyzwaniem w endgame, jak patrzę na taką zapowiedź to zastanawiam się czy oni targetują nastolatków z USA czy poważnie nie wiedzą na czym ten gatunek polega.
Asag 284 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 12 godzin temu, galakty napisał(a): Jak ktoś nie gra w D4 od kilku sezonów to nie zrozumie (ja ) Tu raczej chodziło że to kolejny generic legendarka (gem) który kompletnie nic nie zmienia w gameplay a tylko podbija stat (armor/res) czyli totalna nuda a jest to niby jeden z "dodatków" sezonu. 1
galakty 3 341 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia W takim razie zero zdziwienia, od trzeciego sezonu czy tam drugiego bawią się w sockety i gemy wszelakiego rodzaju, ale emocje
Dominix 406 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 10 godzin temu, Asag napisał(a): Tu raczej chodziło że to kolejny generic legendarka (gem) który kompletnie nic nie zmienia w gameplay a tylko podbija stat (armor/res) czyli totalna nuda a jest to niby jeden z "dodatków" sezonu. Jest lista różnych mocy, więc jak nic nie zmienia? To nie jest gem co daje ci tylko te dwa stary lol Dzisiaj campfire i pelne patchnotes wychodzi.
Rekomendowane odpowiedzi