Pavel87 703 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Ktoś sie orientuje o której godzinie będzie można dzisiaj pobierać dodatek? Z tego co patrzyłem to jeszcze nie ma go dostępnego.
dawidoxx 974 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) W dniu 29.08.2025 o 10:07, Gordek napisał(a): W komentarzach na GOLu jest informacja, że dodatek będzie w najwyższym pakiecie, ale ciągle jest to gdybanie. Znając Microsoft, to jest to możliwe. Nie ma szans nigdy zadne DLC nie było w abonamencie.. Ciekawe czy będzie jakas promocja na steam, bo podstawke ograłem w ramach abonamentu, ale nie chce juz mi się brać abo więc wolał bym kupić podstawkę + DLC na steam... Edytowane 4 Września przez dawidoxx
Godlike 880 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września I co jest w tym gej passie? Bo tak patrzę w necie to tylko do kupienia a nikt nie pieje, że można grać w ramach abo.
Godlike 880 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września @ODIN85 to jest info ze z Gej Passem masz 9 zł taniej dodatek: 1 1
dawidoxx 974 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Jak zwykle nie przeczytał a już wrzucił 3
tgolik 546 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września To raczej Godlike jest ciężko kapujący nie Odin. Odin podał źródło.
Kadajo 7 408 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Nie, nie Odin na bank myślał, że jest free z passem Za dobrze my go tu znamy 4
Godlike 880 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Czemu ciężko kapujacy? Dyskusja była czy ten dodatek bedzie w ramach abonamentu czy nie, Odin napisał, że jest a się okazuje, że nie jest. 2
dawidoxx 974 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Tak jak napisał Kadajo kto zna Odina ten wie 1
tgolik 546 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Myślałem, że już każdy wie, że tylko dodatek do Gears of War był w abo. Reszta płatna. Taka jest zasada abonamentów, żeby zarobić chociaż na DLC. Przeczytałem "gej" pass i od razu pomyślałem, że ktoś myli pojęcia. Znam Odina. Jeden z bardziej stonowanych i merytorycznych dyskutantów na tym popi*****onym forum. Żeby nie było, to najfajniejsze forum, z jakiego korzystam. 1 1 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września I wydajność ebnie jak najman na matę. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 28.08.2025 o 13:48, Godlike napisał(a): DLC będzie w gej pasie https://www.gry-online.pl/newsroom/indiana-jones-na-skroty-nowy-dodatek-to-pelna-zagadek-opowiesc-kt/z62ea68 Tu było info że ma być. Teraz jest zmieniona treść i wychodzi na to że jednak nie 2
j4z 937 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) 9 godzin temu, tgolik napisał(a): To raczej Godlike jest ciężko kapujący nie Odin. Wydaje mi się, że najczęściej zdezorientowanym użytkownikiem na forum jesteś Ty. Edytowane 5 Września przez j4z 3
Kabor 459 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) 1 godzinę temu, j4z napisał(a): Wydaje mi się, że najczęściej zdezorientowanym użytkownikiem na forum jesteś Ty. Bez przesady do Voltq nie ma podjazdu nawet. Edytowane 5 Września przez Kabor 2 1
Kadajo 7 408 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Ten to w ogóle jest z innego Matrixa. Zabłądził między multiversami
j4z 937 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Godzinę temu, Kabor napisał(a): Bez przesady do Voltq nie ma podjazdu nawet. Tego do polityka nie może przestać dziwić.
PaVLo 917 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) Jak na DLC to nawet sporo zajmuje, oby szła za tym miodność i długość rozgrywki Edytowane 5 Września przez PaVLo
Rekomendowane odpowiedzi