Pavel87 703 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Ciekawe ile zajmuje przejście, liczę na jakieś 8-10 godzin
Pavel87 703 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Pewnie to będzie coś na zasadzie jednego rozdziału z podstawki, czyli fabuła główna, zadania poboczne, znajdźki, tajemnice. Jak będzie tak fajne jak podstawka to warto będzie spędzić więcej czasu. Oczywiście @ODIN85 nie rozważasz takich abominacji, tylko raczej fabuła główna?
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Pewnie to będzie coś na zasadzie jednego rozdziału z podstawki, czyli fabuła główna, zadania poboczne, znajdźki, tajemnice. Jak będzie tak fajne jak podstawka to warto będzie spędzić więcej czasu. Oczywiście @ODIN85 nie rozważasz takich abominacji, tylko raczej fabuła główna? Czego nie rozważam?
Pavel87 703 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Robienia zadań pobocznych, tajemnic itp? No chyba, że w tym DLC nic takiego nie będzie
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Pewnie bym olał ale jak nie ma w Game Passie to i tak w to nie będę grał. Recki już jakieś są?
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Prawie stówa za 2h rozgrywki trochę drogo 1
Godlike 880 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W takim razie to powinno być w ramach Xbox PC
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Prawie 9 miesięcy od premiery i tak krótki dodatek.. Liczyłem na coś bardziej rozbudowanego.. Miałem kupić ale z racji że musiał bym wziąć podstawkę to jednak podziękuję.. Nie dla takiej długości 1
Pavel87 703 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Z tego co czytałem to 2-3 godziny jeśli koncentrujemy się na samej fabule. 5 godzin ze wszystkimi aktywnościami pobocznymi, więc faktycznie krótko. Z racji, że podobała mi się podstawka to kupiłem również dodatek. Zobaczymy czy było warto
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września 9 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Prawie stówa za 2h rozgrywki trochę drogo Mniej niż się spodziewałem
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Szkoda, że tak krótki ten dodatek. Wielki Krąg to rewelacja ostatnich lat, chętnie wróciłbym do tego świata, jednak nie w tej cenie. Poczeka się. 1
STALKER 75 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Ten dodatek można odpalic tylko po ukonczeniu podstawki?
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Kurde naszła mnie ochota na Indianę i zrobienie dodatku ale 2h to jest żenująca propozycja ;/ 1
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): Kurde naszła mnie ochota na Indianę i zrobienie dodatku ale 2h to jest żenująca propozycja ;/ Jeszcze pomyśleć ze kazali nam tyle czekać na taki dodatek.. 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Dokładnie. Dlatego ja bardzo się cieszę widząc jak Chińczycy pięknie wchodzą w rynek gier. Za Wuchang'a, czyli grę na 70 godzin i więcej dałem dałem chyba 125 PLN a tutaj niewiele mniej za komicznie krótki dodatek do krótszej gry.
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września UV ostatnio z Ryslawem mówili, że właśnie spory jest ten dodatek więc nie wiem skąd te 2h. Może jak ktoś na pałę leci? Zacząłem i ładne te podziemia, fajnie jest wrócić. 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Z czasem upgrejduję. Narazie mam w co grać cały czas. Za miesiąc BF6 i później zaraz Where Winds Meet od Chińczyków więc Indiana pewnie sobie poczeka
Pavel87 703 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Ja już mam nabite prawie 2 godziny i z tego co widzę to jeszcze ze 3-4 godziny przede mną, ale staram się robić wszystko a nie tylko lecieć z zadaniem głównym
Kabor 460 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) Ja mam problem z tym dodatkiem. Ogólnie Indiana mi przypadł do gustu. Jednak nie lubię dodatków które dzieją się w czasie normalnej gry gdy ja tą grę dawno skończyłem. Ogólnie lubię maskować czy tam lizać ściany do czasu jak nie skończę głównego wątku który przeważnie zostawiam na koniec. Jak bym miał grać 1 raz to pewnie ten dodatek bym dokupił jednak teraz raczej odpuszczę. Edytowane 8 Września przez Kabor
Pavel87 703 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) Skończyłem dodatek, zrobiłem praktycznie wszystko poza zebraniem wszystkich notatek (34/42). Zajęło mi to dokładnie, 5 godzin i 20 minut Czy było warto? Ogólnie fajnie było ponownie wcielić się w doktora Jones'a, postrzelać z bicza. Rzymskie katakumby fajnie się prezentują, mrocznie i klimatycznie, końcówka też niczego sobie. Mimo wszystko nie sądzę żeby ktoś ograł dodatek w 2 godziny. Są 4 łamigłówki fabularne, które zajęły mi trochę czasu, no chyba, że ktoś sobie obejrzy jak zrobić te łamigłówki na YouTube czy w innym poradniku, wtedy może faktycznie 2 godziny na samą fabułę by było. Natomiast czy dodatek jest wart 89zł? Nie myślę, że za tę cenę powinien być dwa razy dłuższy, coś na zasadzie jednego rozdziału z podstawki, niestety tak nie jest. Edytowane 9 Września przez Pavel87 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi