Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gracie/graliście w Indiana Jones i Wielki Krąg na amazon luna?

Czy spada jakość lub gra klatkuje jak serwer jest obciążony? czy da się ustawić rozdzielczość 3440x1440 bo w full hd na 34 ultra wide to trochę słabo wygląda. Jakość grafiki też trochę słaba ale za te pieniądze nie ma raczej co narzekać

Jak ktoś ma amazon pl prime to gra jest już w pakiecie.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Testowałem wszystkie możliwe serwisy streamingowe wszystkie są do niczego a Luna szczególnie. Może działają w niektórych miastach w super warunkach blisko serwerów ale generalnie jest to kicha. Nie nadaje się do pociągu na wyjazdy nigdzie poza miejscem gdzie jest super internet i bliskie połączenie z serwerami.

• Upvote 1
Opublikowano

No ale to juz nie problem serwisów streamingowych, bo skoro ma byc jakość to automatycznie musi być odpowiednio szybkie połączenie.

Problemem jest zasięg szybkiego internetu mobilnego. Ja przez jakiś czas miałem Geforce Now - wtedy to był jakiś pakiet RTX czy coś takiego, ten najwyższy z dostępem do ray tracingu - i pograłem chwilę w Cyberpunka i jakościowo (zarówno jesli chodzi o stabilność połączenia jak i grafikę) było co najmniej dobrze. Oczywiście to nie to samo co grać na swoim PC ale jak ktoś nie ma innej możliwości to Geforce Now daje radę.

No ale tak jak piszesz, potrzebne jest dobre połączenie internetowe no i na dłuższą metę też trochę kosztuje. Choć przy ostatnich podwyżkach cen sprzętu PC i tak moze się to opłacać. Tyle ze teraz chyba nawet w najwyższym pakiecie wprowadzili chyba limity czasowe

Opublikowano

Nie zrozumiałeś, są miejsca w Polsce tak z 80% powierzchni kraju, gdzie jakość streamingu jest nieakceptowalna mimo dobrego internetu. Po prostu droga do serwerów jest zbyt kręta i daleka, pełna węzłów pośrednich które niszczą płynność i powodują utratę pakietów.

Opublikowano

Czy ja wiem czy odległość jest aż tak dużym problemem? Gdy ja korzystałem to łączyło mnie chyba z serwerem w Niemczech jako najbliższy, a jestem z Krakowa.

W PL wtedy chyba jeszcze nie było wtedy serwera, bo z tego co patrzyłem to w Warszawoe jest jakos od połowy 2024, a ja uruchomiłem swoją subskrypcję jakoś  zaraz po uruchomieniu pakietu RTX w ramach testu, z ciekawosci. Zdażyło mi się parę razy że mnie rozłączyło, to fakt. Ale generalnie byłem zadowolony z tego jak to działało, bo myślałem że będzie gorzej. Na internecie mobilnym mialem słabiej, ale to wynikało z gorszego zasięgu 5G na moim osiedlu