Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, DżonyBi napisał(a):

Kto to jest Rysław?

Gość odpowiada za tłumaczenia na nasz język np diablo  i wiele innych dużych tytułów. 

Ogólnie spoko kulturalny facet - znajdziesz go na yt

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Gra imho jest świetna, udało im się uchwycić klimat filmów i jak ktoś jest fanem Indiego to bankowo +1 do oceny i odbioru gry.

Tak też podsumował to Rysław. 
Że jego czasy, jego film i gra świetnie "to oddaje".

6 minut temu, DżonyBi napisał(a):

Kto to jest Rysław?

LEGENDA polskiego devstwa.

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Nie masz dziwnego ''mydła'' przy DLAA pod czas ruchu kamery? U mnie DLSSQ wygląda jednak lepiej i ostrzej nie wiem dlaczego.

Nie zauważyłem nic takiego ale z ciekawości zerknę czy na DLSSQ nie jest faktycznie ostrzej i lepiej ;)

Blura, aberracje, ziarno masz powyłączane? Zakładam, że tak ale dla pewności pytam :D 

Opublikowano
4 minuty temu, lamparcicho napisał(a):

Blura, aberracje, ziarno masz powyłączane? Zakładam, że tak ale dla pewności pytam :D 

Tak tylko dziwne mydło jest przy ruchu kamery. Jak zmienię na DLSS to igła.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

No, nie widzę inaczej.
Raczej oczywista oczywistość (na logikę).

Słuchając podcastu UV i Rysława na moment jak grali nie dało się, mam nadzieję że to przeoczenie i był już patch który na to pozwoli (pomijam zabawę z podmianą plików)

swoją drogą srogo tam buildów mają do tej gry nawet dla Lucasfilm

https://steamdb.info/app/2677660/depots/

Edytowane przez Blacktiger
Opublikowano
1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Ta gra mnie tak nie kręci, gdyby to jeszcze była Lara :lovin: a tak facet z machającymi rękoma? Nie tędy droga.:cenzura:

Lara ma swoje grobowce, Indy swoje i Nathan też pozwiedzał. Wolę taką różnorodność niż mieć tylko jedną postać :cool:

Indiana strzela z bicza od 1982 roku, gdy Lara pojawiła się dopiero w 1996 jako nastolatka :gordon: i to on jest prekursorem takich gier, mimo że w 3D zobaczyliśmy go dopiero 3 lata po pierwszym Tomb Raider (1996r), w Infernal Machine.

41 minut temu, ODIN85 napisał(a):

12-13h fabuła. Z pobocznymi 20.

Pewnie robiąc speedrun-a można w tyle godzin skończyć, ale z recenzji wynika, że jest dużo sekretów i są misje poboczne, więc ja obstawiałbym +30h z eksploracją.

• Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Blacktiger napisał(a):

Słuchając podcastu UV i Rysława na moment jak grali nie dało się, mam nadzieję że to przeoczenie i był już patch który na to pozwoli (pomijam zabawę z podmianą plików)

Oj. To wybacz Kolego! Przegapiłem.
Przez myśl by mi nie przyszło, że tak oczywista rzecz może być niemożliwa do odpalenia.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Oj. To wybacz Kolego! Przegapiłem.
Przez myśl by mi nie przyszło, że tak oczywista rzecz może być niemożliwa do odpalenia.

Nie no spoko nic się nie stało, czasem decyzje devów są co najmniej dziwne, liczę że owe organicznie było do kopii recenzenckich aczkolwiek nie takie głupotki już się widziało, pewnie jakiś pacz to ogarnie a jak nie no cóż dłubanie w plikach zostanie i tylko graczy na konsolach szkoda...

nie no kurde nie zrobią takiego babola....

Edytowane przez Blacktiger
  • Like 1