-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
Trzy tak. Dwa nie, pod warunkiem, że włożysz w pierwszy i ostatni slot M2. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Tematy polityczne z reguły sprowadzaja sie do zrzedzenia i narzekania, prawie na nic i tak nie masz wplywu. Ale jak ktos chce to niech sobie gada... -
Przez SethJames · Opublikowano
Kwestia dyskusyjna Tak na 100% potwierdzone info, ale tylko 30 fps -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Ty chyba nie wiesz jak działa prokuratura. Spędziłem kilka lat po drugiej stronie muru jako pracownik, uwierz, zrobienie bomby atomowej z postu już usuniętego, to żaden problem Zresztą, dam Ci przykład z życia. 1600 osadzonych, przychodzi kolacja, brakuje 1 kawałka szynki. 1599 jest, ale jednego nie ma. Wiesz, że ten jeden kawałek szynki może spowodować, że dostaniesz wyrok, a cały ZK jest postawiony na nogi? Nie wiesz, bo skąd. Nawet byś nie wpadł na to, bo to głupi kawałek beznadziejnej jakościowo szynki której i tak połowa z tych kawałków ładuje w śmieciach. Ale ten jeden kawałek szynki pociąga za sobą X sznurków odpowiedzialności, tak jak jeden zły post ciągnie X sznurków odpowiedzialności. Jeden idiota prowokator jest w stanie z niczego nabruździć tak, że nikt tego nie pozbiera -
Przez Vulc · Opublikowano
Nawet chciałem się spytać co ma na myśli, ale darowałem sobie. W pracy jestem, powinienem się zająć pracą.
-
-
Aktywni użytkownicy