Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a):

5 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Bardzo wymowne te foto. Czyli w głównej fabule jest ten wybór.

Na tym zrzucie wygląda to trochę tak jakby przedatawial chłopaka mamie "Mamo to jest Henryk, przeżyliśmy razem mocna przygodę i jakos tak wyszło w stodole na sianie, kochamy się" :E

A mama na to "Bede sie za was modliła, jak beda was palic na stosie " :E

Edytowane przez Godlike
  • Haha 4
Opublikowano

Bardzo wymowne te foto.

9 minut temu, Godlike napisał(a):

Na tym zrzucie wygląda to trochę tak jakby przedatawial chłopaka mamie

Może jestem jakimś starym prykiem, ale pamiętam czasy kiedy facet mógł posiadać przyjaciół. Wiecie, przyjaciół - innych facetów a którymi czasem spędza się czas, ale się ich nie rucha. Wy z kolei za każdym razem jak widzicie dwóch facetów stojących obok siebie - no ewidentnie pedały. Chyba głodnemu chleb na myśli.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Ja tylko proszę, żeby to LPG to nie było z Janem Ptaszkiem. Moja jedyna prośba. 

Bardzo wymowne te foto. Czyli w głównej fabule jest ten wybór.

Koleś wyraźnie twierdził, że to będzie całkowicie poboczne i opcjonalne, więc jeśli to seryjnie wątek fabuły głównej, to życzę Wam miłego grania. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, mag_zbc napisał(a):

Może jestem jakimś starym prykiem, ale pamiętam czasy kiedy facet mógł posiadać przyjaciół. Wiecie, przyjaciół - innych facetów a którymi czasem spędza się czas, ale się ich nie rucha.

Tak właśnie było w KCD1, i oby tak zostało :thumbup:

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, mag_zbc napisał(a):

Może jestem jakimś starym prykiem, ale pamiętam czasy kiedy facet mógł posiadać przyjaciół. Wiecie, przyjaciół - innych facetów a którymi czasem spędza się czas, ale się ich nie rucha. Wy z kolei za każdym razem jak widzicie dwóch facetów stojących obok siebie - no ewidentnie pedały. Chyba głodnemu chleb na myśli.

No chyba twórcy potwierdzili ten wątek więc możemy snuć domysły.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, mag_zbc napisał(a):

Ale to Vavra napisał o zostaniu gejem dzięki przeżywaniu razem wspólnych silnych emocji.

Vavra. Taki główny pionek w firmie tworzącej ten tytuł.

4 godziny temu, Mar_s napisał(a):

Tylko nie zaczynajcie znowu z LPG...  :/ 

Nie da się nie zaczynać skoro to element tej gry.

4 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Ja tylko proszę, żeby to LPG to nie było z Janem Ptaszkiem. Moja jedyna prośba. 

Biorąc pod uwagę ten tekst o wspólnych doświadczeniach i to, że ktoś zapytał czy tego homo kochanka będzie można ubić, na co padła odpowiedź, że nie bo to kluczowa postać?

Na 85% zakładam, że to Hans.

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, crush napisał(a):

Biorąc pod uwagę ten tekst o wspólnych doświadczeniach i to, że ktoś zapytał czy tego homo kochanka będzie można ubić, na co padła odpowiedź, że nie bo to kluczowa postać?

Na 85% zakładam, że to Hans.

To miało nie być częścią fabuły głównej, a Jan to jest jego podstawowy element. Jeśli seryjnie wywalą ten numer, to zobaczysz jakie bagno wyleje. Trzeba też pamiętać, że jego postać bazuje na prawdziwej postaci historycznej Jana Ptáčeka z Pirkštejn, który miał żonę Jitkę. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

No i co z tego że miał żonę i był postacią historyczną? Edward II też jest postacią historyczną i też miał żonę i był wyżej w hierarchii społecznej niż Jan Ptáčeka z Pirkštejn, a mimo tego nie szczególnie się krył z tym, że woli facetów :E

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Godlike napisał(a):

No i co z tego że miał żonę i był postacią historyczną? Edward II też jest postacią historyczną i też miał żonę i był wyżej w hierarchii społecznej niż Jan Ptáčeka z Pirkštejn, a mimo tego nie szczególnie się krył z tym, że woli facetów :E

No właśnie, nie krył się. A ten tutaj się krył czy po prostu robimy sobie z tymi postaciami co chcemy? Nie kojarzę, żeby tą grę robiło Ubi. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Godlike napisał(a):

No wychodzi na to, że robią sobie co chcą i z postaciami i z okresem oraz miejscem w którym dzieje się akcja, gry czyli murzyn w średniowiecznych Czechach.

To jest bardziej prawdopodobne że jakiś kolorowy się tam przypałętał niż to że główny bohater zmienił upodobania.

Edytowane przez ODIN85
  • Like 1