Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 864
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Kris194 napisał(a):

Niestety nie ma szans, to nadchodzące GTA to pod względem klimatu 1:1 to czego wiele osób ma dość już z YouTube/tiktok/insta. Poziom absurdu jest obecnie tak olbrzymi, że już nawet nie ma czego parodiować. Podoba mi się to wszystko od strony technicznej ale klimatu kompletnie w tym nie czuję. Jarać to się może tym będą małolaty ale niezbyt długo bo i oni/one z takich klimatów wyrosną.

Na haslo "klimacik" w grach, powinienes za kare miec zapetlonego griftera Kiszaka na zmiane z Arkadikussem na 12h ciagiem.

Jest rok do premiery, jedynie wiadomo jakie sa miejscowki, zarys fabuly i ze to czasy wspolczesne na pelnej z calym tego dobrodziejstwem i przeklenstwem.

Moze i w V nie do konca siadlo, ze bylo 3 totalnie roznych bohaterow, ale historia byla dosc spojna, misji bylo duzo i urozmaicone. Ja jedynie licze na to, ze tutaj glowna fabula bedzie na grubo powyzej 30h, a pobocznego kontentu na dobre +100h zabawy. Online swoja droga.

Edytowane przez ryba
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ja chciałbym aby to oddało klimat RDR2 czy choćby GTA4 gdzie fabuła jest bardziej poważna niż infantylna. No ale do tego raczej nie dojdzie. Mam nadzieję że RDR3 jak będzie to da mi to czego chcę, choć GTA VI pewnie ogram, może nie na premierę ale ogram :)  

Nie ma szans.

Dobrze będzie jak nie będzie jeszcze bardziej heheszkowe niż 5.

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, kanon7 napisał(a):

lucii.jpg

@Kris194  możesz już zmienić sobie avatar, na bardziej aktualny ;)

Piekna odklejka, niektorzy jak widac po trailerze juz wiedza wszystko o grze i oceniaja ;D

46 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Serio oni robią taką dogłębną analizę trailera gdzie nawet nie widomo czy to był faktyczny gameplay? Ludziom to już ganc palma odbija na punkcie tej gry. 

Tak byl i robia ;) Nie pierwszy i ostatni raz.

38 minut temu, Jinx napisał(a):

Może faktycznie tam są jakieś pokłady wiedzy, które dostrzeże się tylko analizując każdą klatkę :E

Jesli ktos ma pojecie o grafice jak oni to nie ma problemu z ocenianiem tego co widze ;)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
50 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Piekna odklejka, niektorzy jak widac po trailerze juz wiedza wszystko o grze i oceniaja ;D

a co ja pisałem w tym poście, że wiem o grze wszystko?

Opublikowano
22 minuty temu, kanon7 napisał(a):

a co ja pisałem w tym poście, że wiem o grze wszystko?

Ty nigdzie, przeciez to byla odp do osoby, ktora cytowales ;) @Kris194 ma niezla odklejke i zaburzenia.

42 minuty temu, SebastianFM napisał(a):

@slafec, oglądałeś film DF? Niby w którym miejscu twierdzą, że ten trailer to ściema?

Nie ogladal, przeciez to od razu widac.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Moim zdaniem przyzwyczailiśmy się do byle jakości w kwestii grafiki. Ostatnie kilka lat to gry serwujące nam totalnie kupiastą oprawę graficzną rodem z 2015r, słabe tekstury, rozmycia, a to wszystko okraszone kilkoma promieniami RT. Czare goryczy przelał u mnie Indiana, gdzie dostaliśmy cholerne wymagania i graficzny powrót do przeszłości, ale do rzeczy. 

Kiedy już po kilkunastu takich grach widzimy coś nowego, gdzie komuś chciało się poświęcić czas i dopracować, to nagle odrzucamy rzeczywistość i tworzymy własną.

Edytowane przez Totek
  • Upvote 2
Opublikowano

Przecież klimatu to już GTA V nie miało :E Gierka robiona pod młodych, a tryb online to okazał się jednym wielkim cringem :E 

VI będzie raczej kontynuacją, nie mówię że złą, ale na poważne klimaty nie ma co liczyć. GTA IV i RDR2 to zupełnie inny target.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

To jaka będzie fabuła nie dowiemy się dopóki gra nie wyjdzie ale po drugim trailerze jestem pozytywnie nastawiony. W V był ten problem, że to były 3 różne dosyć krótkie historie, które gdzieś tam się przeplatają ale trzeba oddać, że akurat same misje były dużo bardziej różnorodne i z jajem niż to było w 4. Zresztą widać było to już w The Ballad of Gay Tony. Co do VI to tu widać, że gra będzie skupiona na relacji między głównymi bohaterami co już jest na duży plus bo w piątce każdy z trójki miał swoje zadania i jedynie w napadach była jakaś współpraca. Optymizmem napawa mnie też przeskok jeżeli chodzi o fabułę względem RDR a dwójką.

A z takich małych zmian w końcu chciałbym, żeby główny samochód był do zmiany na stałe, bardzo mi nie pasował ten pickup Trevora i Buffalo do Franklina.

@galaktyW sumie to żadne kolejne GTA nie było kontynuacją poprzedniego

Edytowane przez KamcioGF
Opublikowano

Po trailerach GTA widać w którą stronę świat zmierza.

Ciekawe czy dowiozą.

Ciekawy tez jestem czego ludzie oczekują po tej grze.

Graficznie pewnie dopiero na PC zobaczymy co oni tam upichcili.

Hype jak przy CP2077

• Like 1
Opublikowano

Wygląda i nie wygląda. GTA 6 zdecydowanie lepszy poziom graficzny na razie przestawia.

Obejrzałem sobie ten nowy Trailer no i jakiś tam klimacik GTA jest. No i muzyczka dobrana dobrze.

Ciekawy jestem w którą stronę będzie bardziej ukłon, w stronę nowych graczy czy raczej weteranów z 40 na karku.

A może 3 opcja.

Zróbmy po prostu kolejne wypasione GTA.

Mam nadzieje ze tego się trzymają.

Opublikowano
14 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Nie masz pojęcia jak wygląda GTA VI. Ja nie widzę tam ani sekundy gameplay. A oni sobie mogą pisać, że tam nawet 99% to gameplay. Ja widzę cutscenki i nic więcej.

No nie mam, ale RS nigdy nie kłamało co do swoich gier wiec nie widzę powodu żeby teraz miało to robić.
Co równa się z tym ze gra będzie wygalować co najmniej tak dobrze jak ten nowy trailer.
A ten Trailer już wygląda o niebo lepiej niż Indiana Jones.