Stjepan 2 829 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 8 minut temu, lukadd napisał(a): Nie zmieści się na płycie 50GB To jest BD1, pewnie są ze 4 albo 5 w pudełko, sam miałem GTA IV pirata na 3 DVD DL.
SmogSmok 340 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 7 minut temu, lukadd napisał(a): To bez sensu marnować płytę na instalator, lepiej dać karteczkę z kodem Płyta robi za fizyczny klucz który można odsprzedać.
lukadd 3 737 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Sprzedam płytę do pudełka GTA VI Tylko 100 złotych .
Kris194 5 038 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 1 godzinę temu, mazi636 napisał(a): Ukradzione, ale rozbawiło mnie Popieram w całej rozciągłości. Mam dość oglądania GTA V od 13 lat na półkach sklepowych 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 2 godziny temu, mazi636 napisał(a): Ukradzione, ale rozbawiło mnie Nie sądziłem, że mocno nieświeże memy z małpami nosaczami jeszcze kiedyś mnie rozbawią, ale nowa fala utrzyma w tej koncepcji jest świetna 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Ciekawe ile hejterów Sony wymięknie i kupi Ps5
hwdp43 1 925 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Kupia ale sie nie przyznaja ze kupili . Beda grac i dalej hejtowac
kanon7 800 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca 27 minut temu, Sheenek napisał(a): Kadajo wczoraj pro kupil i siedzi cicho. Bo do teraz szuka wejścia na płyty w Pro 1
Kadajo 9 794 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Nie działa ... Ale jest pierwszy teser PS6 wiec czekam 1
Krystian03 35 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Miałem kiedyś pudełko z 7 płytami GTA V i szkoda że przez te 12 lat się pogubiło. Chociaż zawsze są "mody" na obniżanie wersji gry. Gorzej w przypadku konsoli kiedy GTA VI wyjdzie z ciekawymi błędami, bo już łatwo cofnąć nie będzie jak się zaktualizuje.
samsung70 364 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca W dniu 4.07.2026 o 17:09, Kadajo napisał(a): Nie działa ... Ale jest pierwszy teser PS6 wiec czekam słaby ten shredder jak jammuje taką maszynkę i musi robić reverse 1
Geble 49 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) No niestety Jakby człowiek miał te ~30 lat mniej to by elegancko śmigało GTA 6 Edytowane 6 Lipca przez Geble
Reddzik 3 838 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca (edytowane) https://www.eurogamer.pl/rockstar-zakpil-z-graczy-kupujacych-gta-6-w-edycji-ultimate-fani-wypatrzyli-wymowny-napis-na-grafice Kupujcie dalej te gry Edytowane 7 Lipca przez Reddzik 4
Kadajo 9 794 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca To trzeba miec jaja aby walnac tak celne stweirdzenie we wlasnej grze w wersji "premium" 2
Vulc 2 729 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Powiedziałbym całkiem w stylu Rockstara i GTA. 3
Kadajo 9 794 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Tymczasem kryzys Sony poglebia sie coraz bardziej
galakty 5 065 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Potem wyjdzie PS6 i znowu kup pudełko z GTA6 ale bez płyty. Ci to mają łeb do interesów...
Rekomendowane odpowiedzi