Kadajo 7 410 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Jakich 5 osób... Jak im się nie chce to niech dadzą narzędzia i moderzy to naprawia.
galakty 3 318 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Wy to ciągle bujacie w obłokach... Popracowalibyście trochę w dużym korpo to byście przestali wydziwiać i cudować, serio. Wam się wydaje że im ZALEŻY żeby to ktoś naprawił Hajs się zgadzam oceny bardzo pozytywne, sorry ale nie kiwną palcem i tu akcjonariusz ma rację. 2 1
voltq 1 372 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 2 godziny temu, tgolik napisał(a): Patch 2,3 prawie nic nie dał starym graczom. Jednak Ci, którzy kupią grę w najbliższych latach, czyli kolejne 30 mln osób, z kolejnymi patchami łącznie dostali mnóstwo udogodnień, mechanik i zawartości. jeszcze przywrócą prolog pomiędzy pierwszym zadaniem a ratunkiem sandry dorset i będzie gra dziesięciolecia
tgolik 547 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Myślę, że ten prolog to materiał na dwa, jak nie trzy Oriony. Także, nie przywrócą przed 2032 rokiem. 1 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 2 godziny temu, galakty napisał(a): Wy to ciągle bujacie w obłokach... Popracowalibyście trochę w dużym korpo to byście przestali wydziwiać i cudować, serio. Wam się wydaje że im ZALEŻY żeby to ktoś naprawił Hajs się zgadzam oceny bardzo pozytywne, sorry ale nie kiwną palcem i tu akcjonariusz ma rację. Powiedz czym się rożni naprawa błędów od dodania metra, jakieś kolorków dla samochodów innych drobnych pierdół których w grze nie było ? Dlaczego nie poprawia kolejnych błędów gry za każdym razem jak takiego patcha wydaja ? Ja nie mowie o zrobieniu kolejnego dużego DLC tylko POPRAWIE BŁĘDÓW które nie są jakieś egzotyczne i trudne do odtworzenia, można je bez problemu wyłapać w każdej chwili.
galakty 3 318 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Prędzej dodadzą DLC niż poprawią błędy. Przecież to oczywiste. 1 1
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Ja nie widziałem żadnych błędów w CP a wiecie czemu? Spoiler bo w niego nie grałem 1 1
tgolik 547 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Też niezbyt spodobał mi się ten Autodrive. Pierwsze wrażenie negatywne. Kolejne już lepsze - sprawdza się na autostradzie, nie działa w tłoku miejskim. Nadaje się zamiast szybkiej podróży, żeby gdzieś dotrzeć w czasie robienia sobie herbaty. Używać, jak tempomatu w zwykłym samochodzie. Edytowane 18 Lipca przez tgolik 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 32 minuty temu, galakty napisał(a): Prędzej dodadzą DLC niż poprawią błędy. Przecież to oczywiste. Darmowe DLC ? Jak przeczytamy patch note to widać ze oni cały czas coś w tej grze poprawiają wiec to "palcem nie kiwną" nie pasuje. Może w tej firmie nie ma juz ani jednego eksperta od tego silnika dlatego nie potrafią niektórych błędów ogarnąć. Dać wiec moderom dostęp do silnika i zrobią z tej gry ogień, przecież i tak już tego silnika CDPR nie będzie używać bo przeskoczyli na UE5 wiec co im szkodzi.
galakty 3 318 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Gdzie darmowe, płatne 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Dać wiec moderom dostęp do silnika i zrobią z tej gry ogień, przecież i tak już tego silnika CDPR nie będzie używać bo przeskoczyli na UE5 wiec co im szkodzi. To akurat jest durne z ich strony, pokazaliby fajny PR wykonując taki ruch. Nie chcemy już silnika, mamy UE5 bo się sprzedaliśmy ideałom, chcecie to sobie grzebcie do woli, mamy to gdzieś 2
Kadajo 7 410 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 2 minuty temu, tgolik napisał(a): Też niezbyt spodobał mi się ten Autodrive. Pierwsze wrażenie negatywne. Kolejne już lepsze - sprawdza się na autostradzie, nie działa w tłoku miejskim. Nadaje się zamiast szybkiej podróży, żeby gdzieś dotrzeć w czasie robienia sobie herbaty. Używać, jak tempomatu w zwykłym samochodzie. Ciekawe jak to możliwe ze samochodziki NPC jeżdżą normalnie a tutaj dodali autodrive i się coś sypie. W tej grze ten cały system transportu jest jakiś skopany. Jak nie działa to jak należy to przydało by się to naprawić czy jednak nie bo przecież oceny dobre i ogólnie to już się nie opłaca? Alez żeśmy sobie patologicznie wychowali tych developerow drama....
tgolik 547 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Teraz, Kadajo napisał(a): Ciekawe jak to możliwe ze samochodziki NPC jeżdżą normalnie a tutaj dodali autodrive i się coś sypie. W tej grze ten cały system transportu jest jakiś skopany. Jak nie działa to jak należy to przydało by się to naprawić czy jednak nie bo przecież oceny dobre i ogólnie to już się nie opłaca? Alez żeśmy sobie patologicznie wychowali tych developerow drama.... W autodrive właśnie jeździsz jak samochody NPCów. Czyli powoli i zgodnie z przepisami, co chwilę się zatrzymując. Jeżeli jednak spowodujesz wypadek, wszyscy zaczynają biegać jak szaleni i na auto już nie pojeździsz. Trzeba przełączyć na manual. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca (edytowane) 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Może w tej firmie nie ma juz ani jednego eksperta od tego silnika dlatego nie potrafią niektórych błędów ogarnąć. Przecież tam 99,9% ludzi dłubie teraz nad Wieśkiem 4 i Cyberem 2. Ile realnie osób może być oddelegowanych do wsparcia Cybera, 5-letniej gry? Nie wierzę że więcej, niż 5-10 osób. Edytowane 18 Lipca przez Element Wojny 1 2
Phoenix. 4 720 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Te latki robie zewnetrzne studio Virtuos. Redzi jada juz z nowym wieskiem i cyberkiem jesli chodzi o swoich ludzi. 1 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Te latki robie zewnetrzne studio Virtuos. A to nie ma od nich za bardzo czego wymagać, drobne poprawki i tyle, nie wiem skąd się biorą te historie o fabularnym DLC. 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 13 minut temu, Phoenix. napisał(a): Te latki robie zewnetrzne studio Virtuos. Redzi jada juz z nowym wieskiem i cyberkiem jesli chodzi o swoich ludzi. Virtuos my ass
Kandelabros 112 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 34 minuty temu, tgolik napisał(a): W autodrive właśnie jeździsz jak samochody NPCów. Czyli powoli i zgodnie z przepisami, co chwilę się zatrzymując. Samochody NPCów nie jeżdżą zgodnie z żadnymi przepisami, przecinają skrzyżowania na pełnej, wymuszają pierwszeństwo, zatrzymują się bez sensu itd., jest to aż nadto widoczne w przeciwieństwie do np. GTA5. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Serio? Dalej idzie pod mapę wpaść jak w wersji premierowej? HIT. 1
Phoenix. 4 720 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca To chyba trzeba szukac gliczy i wiedziec gdzie specjalnie 1 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca A powiem ci ze nie bo ostatnio tez wpadłem pod mapę, pierwszy raz w historii tej gry
tgolik 547 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca 28 minut temu, caleb59 napisał(a): Serio? Dalej idzie pod mapę wpaść jak w wersji premierowej? HIT. Mam takie miejsce w Kabuki, gdzie sobie wchodzę pod mapę i wychodzę, kiedy chcę. Zwykły kawałek ściany kanału.
Doamdor 1 782 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca 4 godziny temu, caleb59 napisał(a): Serio? Dalej idzie pod mapę wpaść jak w wersji premierowej? HIT. Zaktualizowałem grę, pograłem kilka minut i podczas kolizji z innym samochodem wylądowałem pod mapą. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca To dodali lokacje podziemne, linie metra? A to miał być taki mały patch. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi