ODIN85 3 509 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Fabuła to może być jedynym pozytywem całej gry Edytowane 4 Sierpnia przez ODIN85
brainq 47 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Jak wjedza BF6 beta not o mafia musi iść na odstawkę po becie.
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Gdyby nie beta bf6 to pewnie dało by rade ukończyć w jeden dłuższy wieczór.. ja dopiero rusze jak skończe pykać w bfa Edytowane 5 Sierpnia przez dawidoxx
Pavel87 703 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Ogólnie to chyba poziom pierwszej Mafii, przynajmniej jeśli chodzi o długość. Dla mnie ok, jeżeli będzie krótko acz intensywnie Bo jeżeli gameplay będzie słaby, a historia też to jednak ciężko będzie nawet tyle wytrzymać. Poczekam na opinie, tym bardziej, że i tak od 8 mnie nie ma, także się nie spinam, ale mam nadzieję, że klimat będzie fajny, chociaż z każdym kolejnym filmikiem z ich strony jestem bardziej zniechęcony niż zachęcony.
j4z 947 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) W moim ze 20 xd Edytowane 5 Sierpnia przez j4z 1
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia A embargo na recki wychodzi na to że spada w dzień premiery na pc?
j4z 947 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Tak, było na poprzedniej str. Albo dzień później, bo widzę, że na pc jest 7go, a inne platformy 8go. Edytowane 6 Sierpnia przez j4z
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 11 minut temu, JeanPepin napisał(a): A embargo na recki wychodzi na to że spada w dzień premiery na pc? A robi ktoś w tych czasach rzetelne recenzje? 1
@MUZ 109 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Oby z tego nie wyszedł crap, bo widać mały budżet tego tytułu na każdym kroku imo.
Pavel87 703 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Czy tylko mi się wydaje z racji kompresji YouTube'a czy stuttering bije w oczy bardziej niż historia Enza?
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Jedynie fabuła może tą grę uratować po tym co widziałem to budżet mówi sam za siebie, ale ja na cuda nie liczę, już mi kiedyś Mafię 2 tak spierdzielili że od tego czasu mam obrzydzenie na tą serię. Po City of Lost Heaven poziom spadał, tak że dwójkę liznąłem, a 3 już nawet nie ściągałem bo szkoda było miejsca na dysku 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 17 minut temu, @MUZ napisał(a): Oby z tego nie wyszedł crap, bo widać mały budżet tego tytułu na każdym kroku imo. Ale cena dobra
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 23 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): A robi ktoś w tych czasach rzetelne recenzje? Tak, quaz po 4 tygodniach, a co ? Pytanie było inne, liczyłem że Odin już wie 🫣
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 minuty temu, JeanPepin napisał(a): Tak, quaz po 4 tygodniach, a co ? Pytanie było inne, liczyłem że Odin już wie 🫣 Ciekawość, ponieważ nigdy się nie sugerowałem recenzjami, i nawet Papież czy inny osobistość może zachwalać a i tak będę miał jego opinię/ocenę w ... i jak nie przetestuje na własnej skórze to oceny nie wydam.
@MUZ 109 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 12 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale cena dobra w sensie, że 50 usd czy, że w kluczykarniach? swoją drogą to gdzie widziałeś Wuchang na PC za 50zł, bo wczoraj coś o tym pisałeś w tamtym temacie?
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Ciekawość, ponieważ nigdy się nie sugerowałem recenzjami, i nawet Papież czy inny osobistość może zachwalać a i tak będę miał jego opinię/ocenę w ... i jak nie przetestuje na własnej skórze to oceny nie wydam. Ok dzięki za podanie swojego stanowiska w tej sprawie
ODIN85 3 509 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 9 minut temu, JeanPepin napisał(a): Tak, quaz po 4 tygodniach, a co ? Pytanie było inne, liczyłem że Odin już wie 🫣 Uv gadał że jutro ale nie dostał kodu. Czyli tylko wybrani dostali co nie wróży dobrze. Teraz, @MUZ napisał(a): w sensie, że 50 usd czy, że w kluczykarniach? swoją drogą to gdzie widziałeś Wuchang na PC za 50zł, bo wczoraj coś o tym pisałeś w tamtym temacie? W Game Passie masz za tyle ale ludzie wolą mieć na własność. 1
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 3 minuty temu, @MUZ napisał(a): w sensie, że 50 usd czy, że w kluczykarniach? swoją drogą to gdzie widziałeś Wuchang na PC za 50zł, bo wczoraj coś o tym pisałeś w tamtym temacie? Na tubie, jak wszystkie gry
Kris194 4 723 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia I bardzo dobrze, że gra będzie na 10 godzin, dość mam rozwleczonych na siłę produkcji. Ważne, żeby te 10 godzin trzymało poziom. 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) 11 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Jedynie fabuła może tą grę uratować po tym co widziałem to budżet mówi sam za siebie, ale ja na cuda nie liczę, już mi kiedyś Mafię 2 tak spierdzielili że od tego czasu mam obrzydzenie na tą serię. Po City of Lost Heaven poziom spadał, tak że dwójkę liznąłem, a 3 już nawet nie ściągałem bo szkoda było miejsca na dysku To samo pomyślałem oglądając ten trailer. Animacje 15 letnie, grafika wczesny poziom ps4. Gamepleyowo też szału nie będzie, bo to liniówka. Plus wymagania z kosmosu, procesor wydajniejszy niż do bf6 z destrukcją otoczenia i 64 graczami Nie wiem czym się tak ludzie jarają. 120zł to powinno kosztować max. Edytowane 6 Sierpnia przez Tomek_ITH 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Nie ma preloadu na steam Miał być jutro o 18 ale przełożyli na jutro więc nie ma
Rekomendowane odpowiedzi