Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ktoś wie czy VPN działa aby teraz odpalić?

Raczej nie działa, jak pre-load jeszcze nigdzie nie jest dostępny. Poza tym embargo na recki schodzi jutro o 15:00...

Edit: można już pobierać:

Zrzut-ekranu-8.png

Ale wolno idzie. :E 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Raczej nie działa, jak pre-load jeszcze nigdzie nie jest dostępny. 

Edit: można już pobierać:

Więc teraz zadziała czy nie? 

Edit: Dobra sam zaraz sprawdzę XD

image.thumb.png.6d2efd0f1786497f8d87629171b24986.png

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

U Ciebie start o 18:00, a u mnie 19:00.

Chciałem sprawdzić inną lokalizację (na NZ), ale po uruchomieniu systemu, XGP nie wykrywa gry i trzeba od nowa pobierać, ale nie chce mi się tego robić. :E 

20id58041rie1.png

• Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

917e116848_w_rzeczy_samej.jpg

U mnie na ten przykład jeśli chodzi o KC2 sprawa wygląda tak:

Spoiler

5bf8d6cd5352c0589f8491463d0634c0.jpg

Nie bardzo sobie wyobrażam, żeby ta gra mimo tego, że jest niezaprzeczalnie DOBRA miała dostać jakieś GOTY.

Edytowane przez lamparcicho
Opublikowano
Godzinę temu, lamparcicho napisał(a):

Nie bardzo sobie wyobrażam, żeby ta gra mimo tego, że jest niezaprzeczalnie DOBRA miała dostać jakieś GOTY.

Mówisz w tym momencie o KCD2? Na tle tego co się obecnie wydaje, zgarnie GOTy bez problemu.

129 zł za wczesny dostęp? Do reszty ich popieprzyło. :E Widać, że szukają naiwniaków do wyłożenia kasy za grę, która będzie w Game Passie, a jej jakość i co za tym idzie sprzedaż poza abonamentem, stoją pod wielkim znakiem zapytania. Z hobbystycznej ciekawości sprawdzę za tydzień, wspieranie takich early accessów jest IMO niepoważne.

• Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Tak, KCD2 miałem na myśli ;) 

Hmm, źle się dzieje w państwie giereczkowym ale to nic nowego :P 

Mi jedynka nie podeszła więc dwójki nawet nie ruszam, mam jakąś niechęć do tego typu rozgrywki i pewnie stąd to moje marudzenie :D 

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Mi jedynka nie podeszła więc dwójki nawet nie ruszam, mam jakąś niechęć do tego typu rozgrywki i pewnie stąd to moje marudzenie :D 

Jedynki nie ruszałem. Ale w ostatnich latach tylko Cyberpunk, RDR2 mi podszedł inne gry mnie nudziły po 2-3h i się męczyłem. Wczoraj grałem chyba z 6h, zrobiłem ledwo kilka krótkich misji a w pozostałym czasie dozbroiłem się,  zbierałem kasę, kupiłem pierwszego konia i porobiłem miksturek (jestem na początku po pierwszych misjach u kowala). Trzeba było kończyć bo była północ.

Gra ma drobne błędy, lekko drewnianą fizykę ale prócz GTA to w tym roku nie będzie żadnej innej gry. Obym się zaskoczył, ale w ostatnich latach dostanie więcej niż jednej gry na takim poziomie to był cud. Polecam. Ostatnio ruszyłem baldur gate 3 i Indianę. KCD zjada je po względem wciągnięcia w świat i chęci powrotu do dalszej rozgrywki

Edytowane przez Fatality
  • Thanks 1
Opublikowano

Wszystko jak zwykle rozbija się o kwestię gustu i upodobań :)  Indianę łyknąłem bez popity na premierę i uwielbiam takie gry na tyle, że czekam na fabularne DLC. 

Średniowiecze to nie jest moja ulubiona epoka i już samo to powoduje wstępną niechęć i znużenie :P 

No ale może dam szansę kiedyś skoro tyle osób chwali ;) 

Tymczasem niecierpliwie czekam do 15 na recki aWOWed, zobaczymy co oni tam upichcili :D 

Opublikowano

W obecnych czasach, wszystkie recenzje trzeba traktować z dystansem. Dlatego mimo, że czekam na tą grę, to zakup odkładam na dalszy plan gdy pojawi się więcej opinii od "niekupionych graczy"

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Od tej samej redakcji co dała 10/10 dla DA:V. :E Czyli wychodzi na to, że Avowed jest słabszy. :hmm:

Oceny użytkowników na metacritc do jedyny wyznacznik jakości jak chcesz "na szybko" sprawdzić czy coś jest dobre lub nie. Recenzje są o kant dupy roztłuc od wielu lat.

Opublikowano
6 minut temu, Fatality napisał(a):

Oceny użytkowników na metacritc do jedyny wyznacznik jakości jak chcesz "na szybko" sprawdzić czy coś jest dobre lub nie. Recenzje są o kant dupy roztłuc od wielu lat.

Noooo, z tym też różnie bywa. Czasem jakaś nieistotna dla ciebie głupotka może wkurzyć sporą liczbę graczy i mamy review bombing. Company of Heroes 2 ma 2.2/10, bo Rosjanom nie podobał się przedstawiony w grze obraz radzieckich sołdatów. Któraś z edycji Football Managera została zbombowana za brak chińskiego tłumaczenia. 

• Like 1