Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojęcia, miałem 4070ti Super gigabyte max oc z outletu od nich, karta i cewki miała ciche i chłodna, niby był uszk tylko karton, i na to by wychodziło. Często tu kupuje i mało kiedy jest wtopa. 

Opublikowano (edytowane)

Miałem przejscia z 3070 z temperaturą i chłodzeniem. Nie chcę problemów, raz że outlet dwa że windforce vs gaming OC to półka niżej jeśli chodzi o chłodzenie, vram i sekcje zasilania z tego co czytałem na zagranicznych forach. Seria 3 nauczyła mnie że nie już pewnych bezobsługowych kart

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano (edytowane)

Jestem bardzo zadowolony z nowej karty. Po 5h grania w Indiane i Cybera 65 stopni max temp, 78 hot spot. Obie gry wyglądają fenomenalnie na ultra Rt l Pt. To jest nie do opisania. Nie wiem jak można z tego ficzera rezygnować. Na 3070 nawet nie włączałem. Działają świetnie, nie powiem ile jest klatek bo nie sprawdzam nigdy. Dla mnie są dwie drogi- jest płynnie albo nie i nie da się grać. Tu jest płynnie. Cewek absolutnie nie słychać.

Edytowane przez raul_ole
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z posiadaczy 4080 super mógłby zrobić test wydajności w dying light 2 full ustawienia RT w 4k bez DLSS i w Cyberpunku 4k  bez PT z RT full  max detale /DLSS Quality i pokazać zrzuty :)?

Edytowane przez z1k
Opublikowano
15 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Mogę dać benchmarka z Wukonga.

Wiedźmina nie ściągam bo mi cewki zaczną grać a tak mam ciszę;)

co :D dlaczego cewki ci piszcza od W3? czy od samego pobierania, wukong - nie dziekuje nie dotkne pewnie nigdy tej gry , tylko widzmin do deski grobowej 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No, szkoda tylko, że "technologicznie" to tak nie bardzo premium: "Główne problemy z marką Hongqi, zwłaszcza w modelu E-HS9, dotyczą głównie awaryjności pneumatycznego zawieszenia (które "pada" w upały), niedopracowanego oprogramowania (GPS, radio) oraz ogólnej jakości i niezawodności w porównaniu do oczekiwań na rynku premium, czego potwierdzeniem są badania JD Power w Chinach, umieszczające markę poniżej średniej, mimo obietnic luksusu i gwarancji assistance.  Najczęstsze problemy i zarzuty:     Awarie pneumatycznego zawieszenia (E-HS9): Najczęściej zgłaszana usterka, w której samochód w upalne dni zapada się, staje się sztywny i traci zdolność do jazdy, co jest potwierdzane przez dystrybutorów.     Problemy z elektroniką: Niedziałające lub zbyt czułe systemy nawigacji GPS i radia, które sprawiają trudności nawet dealerom.     Niska jakość i niezawodność (ogólnie): Badania JD Power (wrzesień 2024) wskazują, że Hongqi wypada poniżej średniej w badaniach jakości nowych samochodów w Chinach, co podważa wizerunek marki luksusowej.     Wyzwania dla mechaników: Dziwne rozwiązania techniczne i elektronika mogą stanowić wyzwanie przy naprawach. " Może kosztują jak Audi, ale przynajmniej psują się  jak stare Francuzy.
    • https://autoblog.spidersweb.pl/silniki-spalinowe-zakaz-2035-koniec     Do przewidzenia to było, szkoda że tak późno.  Ciekawe z tymi range extenderami - epower ma szanse na dalszy rozwój  
    • U mnie również fabryczne webasto steruje klimą, rozmraża szyby itp. To wynika z faktu, że w aucie jest 22*C i szyba się nagrzewa. Trzeba grzać trochę dłużej. Około 30 minut. Tzn 22*C w aucie osiągane jest szybciej, ale potrzeba tych dodatkowych 10 minut żeby szyby puściły.   (nie jestem przeciwnikiem EV, raczej gadżeciarzem, więc z tego powodu kupiłbym teslę ) 
    • Panie Wiśniowy a jak znajdziesz 5070 ponizej 2050 zł to co wtedy ? Też byłem zwolennikiem 4060 i 5060 , ale mocno to przeanalizowałem i czekałem tylko na odpowiednią promocję .    https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1173207 . Akurat juz dawno po promce ale ja bym czekał mimo to.   
    • Na Win 10 nie działa ten program wymagany jest win 11.    
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...