Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojęcia, miałem 4070ti Super gigabyte max oc z outletu od nich, karta i cewki miała ciche i chłodna, niby był uszk tylko karton, i na to by wychodziło. Często tu kupuje i mało kiedy jest wtopa. 

Opublikowano (edytowane)

Miałem przejscia z 3070 z temperaturą i chłodzeniem. Nie chcę problemów, raz że outlet dwa że windforce vs gaming OC to półka niżej jeśli chodzi o chłodzenie, vram i sekcje zasilania z tego co czytałem na zagranicznych forach. Seria 3 nauczyła mnie że nie już pewnych bezobsługowych kart

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano (edytowane)

Jestem bardzo zadowolony z nowej karty. Po 5h grania w Indiane i Cybera 65 stopni max temp, 78 hot spot. Obie gry wyglądają fenomenalnie na ultra Rt l Pt. To jest nie do opisania. Nie wiem jak można z tego ficzera rezygnować. Na 3070 nawet nie włączałem. Działają świetnie, nie powiem ile jest klatek bo nie sprawdzam nigdy. Dla mnie są dwie drogi- jest płynnie albo nie i nie da się grać. Tu jest płynnie. Cewek absolutnie nie słychać.

Edytowane przez raul_ole
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z posiadaczy 4080 super mógłby zrobić test wydajności w dying light 2 full ustawienia RT w 4k bez DLSS i w Cyberpunku 4k  bez PT z RT full  max detale /DLSS Quality i pokazać zrzuty :)?

Edytowane przez z1k
Opublikowano
15 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Mogę dać benchmarka z Wukonga.

Wiedźmina nie ściągam bo mi cewki zaczną grać a tak mam ciszę;)

co :D dlaczego cewki ci piszcza od W3? czy od samego pobierania, wukong - nie dziekuje nie dotkne pewnie nigdy tej gry , tylko widzmin do deski grobowej