jak piszę kubikolos nie atakują samego państwa tylko bazy, widziałem film z Bahrajnu gdzie miejscowe chłopaki filmowały atak drona na bazę USA a po trafieniu okazywali radości i zadowolenie z zaistniałej sytuacji
smiechlem, panie mul, ja parafrazuje twoje niskiej jakosci zaczepki, ktore dodajesz do kazdej swojej wysokiej jakosci wiadomosci a pozniej placzesz o ciasnym umysle XDDDDDDDDDD
musze tu czesciej zagladac, zawsze myslalem ze dobra zabawa to tylko w politycznym a tu tez sa lokalni czempioni
No i jeszcze mnie od mułów wyzywa. Rzeczywiście poziom gimbaza. No nic, masz zielone klapki na oczach i nic tego nie zmieni.
Z takimi ciasnymi umysłami nie da się w żaden konstruktywny sposób konwersować. Kupuj sobie te 12GB karty, które dostają zadyszki w 1440p i trzeba dawać tekstury i cienie na mid/low, a i tak potrafi być przy bandzie.
Rewelacyjne doświadczenie
@JacekRTX Akurat zasilacz to nie problem. Masz tam 2x8PIN, a do RTX 5070 dają w zestawie kabelek 2x8PIN -> 1x16PIN, więc wystarczyłoby tak spiąć i po problemie. RTX 5070 też nie potrzebuje dużo papu więc zasilacz spokojnie da radę.
No ale RX 9070 jest lepszą kartą. 5070 to taki przebrany 4070S, gdzie miałem 4070S i naprawdę szkoda patrzeć się na GPU z 12GB VRAM.
udajesz czy nie wiesz co atakuja? XD
oni atakuja amerykanskie bazy wojskowe w tych krajach, czyli to co zawsze
mozliwosc prowadzenia ciaglej wojny z wieloma sasiadami to ma tylko izrael
Rekomendowane odpowiedzi