Sidr 289 Opublikowano Poniedziałek o 14:11 Opublikowano Poniedziałek o 14:11 1 minutę temu, bourne2008 napisał(a): Masz kilka ścieżek audio do wyboru Wiem, chodzilo mi o reszte. Naszło mnie na stare polskei filmy, a w dobrej jakosci są prawie nie do znalezienia obecnie.
miro 1 279 Opublikowano Poniedziałek o 14:22 Opublikowano Poniedziałek o 14:22 3 minuty temu, Sidr napisał(a): Naszło mnie na stare polskei filmy, a w dobrej jakosci są prawie nie do znalezienia obecnie. czytasz wcześniejsze posty ? wkleiłem ci linki do rekonstrukcji wszystkich filmów Szulkina, fullhd, 7,99 sztuka te i mnóstwo innych polskich po rekonstrukcji, legalnie https://35mm.online/ kolega j4z pokazuje ci wojne światów z 2005 roku, a Ty "szukasz" polskiej klasyki z 81 tak że ten... a pytanie o tb7, to serwis pozwalający pobierać pliki tzw rapid z róznych serwisów, kupujesz dostęp na 3 mce za kilka plnów na allegro, masz konto, potem tylko wklejasz linki serwisów z linkami pełno typu zajexxna czy pixxfka itd, ale to piractwo, zaraz będzie wielkie halo
bourne2008 1 890 Opublikowano Poniedziałek o 14:22 Opublikowano Poniedziałek o 14:22 9 minut temu, Sidr napisał(a): Wiem, chodzilo mi o reszte. Naszło mnie na stare polskei filmy, a w dobrej jakosci są prawie nie do znalezienia obecnie. Wysłałem Ci na priv płatne rozwiązanie problemu Korzystam z tego wiele lat także sprawdzone.
Pentium D 2 045 Opublikowano Wtorek o 01:45 Opublikowano Wtorek o 01:45 Ostatnio obejrzałem serię Niezgodna czyli Niezgodna, Zbuntowana i Wierna. Kiedyś te filmy oceniłem na 8, 7 i 7, ale teraz zmieniłbym na 7, 6,5 i 5. Ostatni film już wyraźnie odstaje od wcześniejszych. Obejrzałem też Jupiter Intronizacja. Obsada dobra, akcja niezła i jest trochę humor. 6,5
AndrzejTrg 3 684 Opublikowano Wtorek o 07:02 Opublikowano Wtorek o 07:02 Nowa Anakonda nie wiem gdzie to wrzucić ale dam tutaj, raczej taki miał być zamysł twórców, i zrobili z tego parodię którą można do piwa czy czegoś innego zobaczyć, na plus to J.Lo i Cube, taki lekki fajny smaczek. Jako głupi film, bez czegokolwiek wartego zapamiętania to można obejrzeć, dlatego ląduje tutaj.
Klakier1984 852 Opublikowano Wtorek o 16:15 Opublikowano Wtorek o 16:15 Bieg ze świnią był całkiem udany 🥲 1
Pentium D 2 045 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Odświeżyłem Igrzyska Śmierci. Dwa pierwsze filmy Kosogłosy już słabsze. Ostatnio taka susza, że nie ma nic nowszego do oglądania, co by mnie interesowało.
AndrzejTrg 3 684 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 29.09.2026 o 18:15, Klakier1984 napisał(a): Bieg ze świnią był całkiem udany 🥲 Faktycznie, dobrze że nic w buzi nie miałem bo prychłem nawet
Pentium D 2 045 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu Jednak trafiło się coś świeższego i zjadliwego. Carry-On z 2024. Całość trzyma się kupy, ale ja bym nie dał zgody na lądowanie takiego samolotu.
Rekomendowane odpowiedzi