Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Sidr napisał(a):

Naszło mnie na stare polskei filmy, a w dobrej jakosci są prawie nie do znalezienia obecnie.

czytasz wcześniejsze posty ?

wkleiłem ci linki do rekonstrukcji wszystkich filmów Szulkina,  fullhd, 7,99 sztuka

te i mnóstwo innych polskich po rekonstrukcji, legalnie

https://35mm.online/

kolega j4z pokazuje ci wojne światów z 2005 roku, a Ty "szukasz" polskiej klasyki z 81 tak że ten...

a pytanie o tb7, to serwis pozwalający pobierać pliki tzw rapid z róznych serwisów, kupujesz dostęp na 3 mce za kilka plnów na allegro, masz konto, potem tylko wklejasz linki

serwisów z linkami pełno typu zajexxna czy pixxfka itd,  ale to piractwo, zaraz będzie wielkie halo

Opublikowano

Ostatnio obejrzałem serię Niezgodna czyli Niezgodna, Zbuntowana i Wierna. Kiedyś te filmy oceniłem na 8, 7 i 7, ale teraz zmieniłbym na 7, 6,5 i 5. Ostatni film już wyraźnie odstaje od wcześniejszych.

Obejrzałem też Jupiter Intronizacja. Obsada dobra, akcja niezła i jest trochę humor. 6,5

Opublikowano

Nowa Anakonda  nie wiem gdzie to wrzucić ale dam tutaj, raczej taki miał być zamysł twórców, i zrobili z tego parodię którą można do piwa czy czegoś innego zobaczyć, na plus to J.Lo i Cube, taki lekki fajny smaczek. Jako głupi film, bez czegokolwiek wartego zapamiętania to można obejrzeć, dlatego ląduje tutaj.