@8V32 PcLab ale nie w sensie o jakim myślisz Pisałem wyłącznie z punktu widzenia pracodawcy i zysku. Nie licząc ewentualnych zwolnień na dzieci gdzie mi ucieka pracownik i blokuje etat czy ciąży to kobiety są lepszymi pracownikami. Tak mi się wydaje.
ale jak oni wola kobiete (i czesto tak jest) to roznica polega jedynie na tym ze stracisz czas na procesowanie oferty po swojej stronie bo nie mogles sie dowiedziec wprost kogo chca zatrudnic
@sideband robiłeś pewnie wiele testów to pewnie odpowiesz na moje pytanie. Z moich obserwacji wynika, że ilość FPS-ów na 2625 vs 2790 wcale nie jest taka duża i mówimy tu o 3-6 fps może. To norma czy moje gry akurat tak reagują na zmiany? Szczerze mówiąc mogę dać z dużym zapasem 2625, 925mV + 500/1000 pamięć i będzie taniej, chłodniej, a tak samo wydajnie. Chyba, że są większe straty FPS?
Przecież juz mamy cyfrowe odmładzanie aktorów.
Teraz bedzie prostsze i tańsze dzięki AI.
AI wejdzie też do scen z kaskaderem-dublerem. Dziś trzeba je robić tak, że nie widać dokładnie twarzy, bo byśmy zauważyli że to nie aktor tylko kaskader. Uważam że AI pozowli to obejść i nałożyć/poprawić twarz kaskaderowi.
Rekomendowane odpowiedzi