Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jedi88 · Opublikowano
Nie ma lepszego niż DDU programu do wyczyszczenia sterów. Zawsze używałem głównie na Nvidia, bo AMD mam od niedawna. -
Przez floppy · Opublikowano
@Send1N Ja zawsze ustawiam własną krzywą, wedle uznania @ShaDow_Pro No przegięcie, pierwsza taka sytuacja od lat, zobaczymy jaki efekt będzie z nowym PTM, w każdym razie, jak będzie wszystko ok to karta leci na sprzedaż, zastanawiam się nad 5070ti, kuzyn ma w dobrej cenie bo kupił 5080 👍. -
Przez Pentium D · Opublikowano
No to zamiast robienia sałatki będzie testowanie proca na połamanej płycie. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Widać, że boli. A honoru żeby odnieść się do kwestii memorandum - dalej brak Jak to jest mylić się zawsze? 2-3 strony temu masz mój post dotyczący memorandum budapeszteńskiego kierowany do ptysia. Wyjaśniam tak kwestię tego memorandum i całą jego russką propagandę, której próbuje usilnie unikać. Ale to jest nośnik ryskiej propagandy. To, że ty tego nie dostrzegasz - to tylko jedna z wielu rzeczy których nie widzisz i co do których się mylisz Jak wychodzi dogadywanie się z takimi zbrodniarzami to sobie doczytasz w historii, co? Ile dokumentów pokojowych do tej pory ruskie śmieci naruszyły? Poczynając od tego memorandum budapeszteńskiego. Jak chcesz się z czymś takim dogadać? ty nawet nie zauważyłeś, że to inny portal? Nieciekawie to jest być zawsze w błędzie -
Przez Spychcio · Opublikowano
Zgadzam się, że to najgorsza generacja , ale mam w co grać bo śmigam w 2 tasiemce... Diablo 4 i Arc Raiders. Oby w listopadzie 2027 wydali PS6 i biorę Day1.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi