ODIN85 785 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Póki co długie i nudne wprowadzenie. Oby gry dowiozły.
miro 182 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) to samo, oglądam drugi odcinek i nie jest dobrze.. na filmwebie średnia 2.8 myślałem że po takim czasie koreańce dopieszczą temat, znowu szczęki będą walić o podłogę przy oglądaniu, a tu hmm Edytowane 26 Grudnia 2024 przez miro
ODIN85 785 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Oni mają problem z tymi drugimi sezonami. W sumie to tylko Alice in Borderland zagrało a cała reszta lipa. To się niby jako tako ogląda ale oczekiwania były większe. Nie oglądałem trailerów to może czymś zaskoczą.
AndrzejTrg 435 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Przykimało mi się na ostatnim odcinku...to będzie podzielone na dwie części? Bo tak ogólnie to chyba dawno nie widziałem tak daremnego drugiego sezonu serialu...
Harddrinkingman 5 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Te negatywne opinie powyżej dotyczą Squid Game?
ODIN85 785 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Ja tam tylko dwa epy obejrzałem i jest słabo. Reszta jutro.
miro 182 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 słabo to jest delikatnie powiedziane. słabe to bardzo dla mnie pan
Stjepan 536 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Obejrzałem Secret Level, są słabsze i mocniejsze odcinki, ten z W40k niezły oraz jeszcze kilka innych, oglądam teraz Arcane sezon 2, nie jest źle, jest klimat.
GordonLameman 987 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Squid Game 2 8/10. Tylko musicie mieć na uwadze, że to nie serial akcji, a nieco więcej psychologii teraz będzie. Dodatkowo - może być trudny do przełknięcia, jeśli ktoś nei jest przyzwyczajony do koreańskiego sposobu mówienia/gry aktorskiej.
lamparcicho 476 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Całkiem fajny, lekki serial. Kiedy emitowali go na C+ dobrych parę lat temu to oglądałem z doskoku i niewiele pamiętam. Zrobiony w stylu, jaki ostatnio lubię oraz preferuję - jeden odcinek, jedna historia. Seriale od paru lat poza nielicznymi wyjątkami przestały mnie bawić a zaczęły nudzić. Czasy, kiedy mogłem i miałem ochotę obejrzeć jeden sezon przez weekend raczej już nie wrócą. Wolę zobaczyć jakiś jeden dobry film raz na tydzień i jestem "nasycony" Zastanawiam się nad tym nowym "Dexterem" ale to kiedyś może bo Mentalista pewnie mi zajmie czas do Wielkanocy a nie lubię mieszać A jak dobrze pójdzie to do końca 2025 wyrobię się z czekającym na mnie klasykiem: 4
poszukiwaczGPU 31 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 @lamparcicho klasyka Za mną chodzi Żar Tropików (1991) - Floryda, upał, rozpięte hawajskie koszule. Na zimne miesiące jak znalazł 1
Send1N 817 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 @poszukiwaczGPU To sobie "Baywatch" obejrzyj 1
AndrzejTrg 435 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 11 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Squid Game 2 8/10. Tylko musicie mieć na uwadze, że to nie serial akcji, a nieco więcej psychologii teraz będzie. Dodatkowo - może być trudny do przełknięcia, jeśli ktoś nei jest przyzwyczajony do koreańskiego sposobu mówienia/gry aktorskiej. Ja o tym doskonale wiem, ale tutaj to już moim zdaniem jest zrobione strasznie na siłę, jak w pierwszym sezonie dało się "czuć" tą ludzką psychikę, to tutaj to tak nijak im to wyszło.
J4Z66 53 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Przypomnieliście mi o tym: https://www.filmweb.pl/serial/Pam+i+Tommy-2022-867030 Dobre było.
ODIN85 785 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 14 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Squid Game 2 8/10. Tylko musicie mieć na uwadze, że to nie serial akcji, a nieco więcej psychologii teraz będzie. Dodatkowo - może być trudny do przełknięcia, jeśli ktoś nei jest przyzwyczajony do koreańskiego sposobu mówienia/gry aktorskiej. Cienizna. Gry bez pomysłu. Serial niepotrzebny. No ale duża popularność to musieli kręcić.
Oldman 65 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) szczerze mówiąc ja sie męczyłem juz nieco na 1 sezonie SQUID (wcale nie był taki wypasiony i oryginalny jak sie niektórym wydaje, moze mało widzieli w zyciu) ogólnie nie był zły 1 sezon ale dupy mi nie urwało, taki sredniaczek, a jesli drugi jest sporo gorszy i czuc ze na siłe to odpuszczam Edytowane 28 Grudnia 2024 przez Oldman 1
miro 182 Opublikowano Czwartek o 09:45 Opublikowano Czwartek o 09:45 oglądam już któryś raz to AI, kapitalnie zrobione : 1
Harddrinkingman 5 Opublikowano Czwartek o 15:41 Opublikowano Czwartek o 15:41 Ostatnio obejrzałem Bad Sisters S2, Bleach Thousand-year blood war S3 oraz zacząłem What If s3. Bad Sisters bardzo fajne, jeśli komuś podobał się sezon 1 to spodoba się również S2. Z Bleachem również bawiłem się dobrze, no może pomijając ostatni odcinek no ale w pewnym momencie ten sezon musiał się skończyć. Poprzedni sezon Bleacha generalnie mi się nie podobał. O What if się nie wypowiem bo widziałem dopiero 2 odc.
Oldman 65 Opublikowano Czwartek o 23:32 Opublikowano Czwartek o 23:32 (edytowane) lubie mocne westerny więc czekam: Cytat To może być najbrutalniejszy serial roku. Zwiastun Świtu Ameryki dla dorosłych Netflix wrzucił zwiastun przeznaczony tylko dla dorosłych. Chcą pokazać, że Świt Ameryki pokaże brutalność czasów, w których jest osadzony. Nowy zwiastun serialu Świt Ameryki jest przeznaczony tylko dla widzów dorosłych. Projekt będzie mieć najwyższą kategorię wiekową przeznaczoną dla produkcji odcinkowych, a przemoc pokazana w zapowiedzi wyjaśnia powody. W sześciu odcinkach mamy zobaczyć dogłębną analizę brutalnego zderzenia kultur, religii i społeczności kobiet i mężczyzn walczących oraz ginących za prawo do tej ziemi. Edytowane Czwartek o 23:32 przez Oldman 1
larry.bigl 64 Opublikowano Czwartek o 23:46 Opublikowano Czwartek o 23:46 Król Tulzy i Król (ten polski na Canal+). Oba spoko.
Pentium D 213 Opublikowano Piątek o 00:51 Opublikowano Piątek o 00:51 Arcane sezon pierwszy zacząłem. Świetny styl i muzyka. Nawet polski zduping daje radę. Trzy pierwsze odcinki to wprowadzenie więc warto obejrzeć za jednym posiedzeniem. Jestem po czwartym i Jinx jest mocno walnięta.
ODIN85 785 Opublikowano Piątek o 01:30 Opublikowano Piątek o 01:30 Pierwszy sezon zacny. Szkoda że drugi już szału nie robi.
Rekomendowane odpowiedzi