-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
Nie o wielkość chodzi, choć to też. Tylko o np gównianie rozmieszczenie punktów na mapie. Ktoś tu wrzucał filmik z YT gdzie gość idealnie opisał co jest nie tak z mapami, ja się pod tym podpisuję, nie mają IMO startu nawet do map w 2042... -
Przez SuLac0 · Opublikowano
tekst ktory przytoczyles, dotyczyl sprzedazy nowych aut osobowych. ankieta tez dotyczyla osobowych nowych i/lub uzywanych. tendecja jest taka, ze sprzedaz diesli spada od wielu lat, czesc producntow nawet w ogole ich juz nie oferuje. diesle tez nie sa wieczne. jezeli cos "wymiera" na rynku, a w jego miejsce wchodzi cos innego, to z biegiem lat, uzywki staja sie z tym napedem coraz bardziej ryzykowne/kosztowne, to tego nagonka "eko" i spada zainteresowanie nimi tez na rynku wtornym - to tez czesciowo pokazuje zapewne wspomniana ankieta. efekt kuli sniegowej i normalny proces. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
idzcie precz z ledami. wezcie je wylaczcie i jezdzijcie na zoltych. auto mam takie ze siedze tylkiem przy samym asfalcie i nonstop mnie oslepiacie co mijam ludzi na ledowych to musze rozmyslac czy na dlugich jechal czy nie -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
W sumie, w X-Trailu nie sprawdzałem jak działają tego typu reflektory. -
Przez Solo · Opublikowano
No to teraz dylemat...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi