Skocz do zawartości

Horizon Zero Dawn Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo słaby remaster... hmm, jak dla mnie to całkiem niezły remake im wyszedł, sama obsługa Dual Sense'a daje plus jeden do immersji i "fanu" a przecież poprawili i dodali znacznie więcej ;) 

z judetuba:

"This song at the main menu, was the reason I fell in love with the game before even playing it!"

Podobno będzie remaster, ruda wystąpi nago :E 

Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Wygląda na to, że bardzo niewiele osób się zdecydowało, co kolejny raz świadczy o sensie "kolorowania" niemal nowych gier.

No i dobrze. To odświeżenie nie było potrzebne.

Opublikowano
3 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Wygląda na to, że bardzo niewiele osób się zdecydowało, co kolejny raz świadczy o sensie "kolorowania" niemal nowych gier.

Gdyby nie było S.T.A.L.K.E.R.2 to pewnie bym zagrał,  a tak to nie pali się może kiedyś.

Opublikowano

Tutaj kilka wyników na budżetowym piecu z ARC A770. KArta po oc z 2400 na 2600MHz oraz CPU PBO+200MHz. Ustawienia bardzo wysokie, wielkiej różnicy w wydajności między TAA i Natywne XeSS AA nie ma, ale zawsze coś.

overviewoc.thumb.png.26c12509ba354fa4a99b236589549de2.pngoverviewoc.thumb.png.53b67fdaad070f1c00dc52bf21af1599.png

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Odgrzany kotlet, normalne że się nie sprzedaje, zrobili go po kosztach by pokazać co potrafi PS5Pro, nic więcej, mają tyle gier do odświeżenia z dawnych czasów dobrego gamingu, to odwietrzyli 7 letnią  która wygląda nada bardzo dobrze, no i jeszcze to konto PSN na PC, na *uj mi ono.

Opublikowano

Ktoś może powiedzieć, czy gra instaluje i korzysta z bibliotek Playstation SDK? Jeśli tak to czy macie problem z jej wyłączeniem (Steam pokazuje, że jest cały czas włączona)? Póki co dwie gry od Sony są w ten sposób uwalone - Ragnarok i GoT, obie korzystają z SDK od Playstation.

Niezbędny warunek to Windows 11 24H2, na starszych nie ma tego problemu.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Winter napisał(a):

Gram już kilka godzin i widzę sporą różnicę w grafice w Remasterze. Fajniusio, że Remaster dostał osobne trofiki, bo oryginał platynowałem.

Podziwiam. Ja miałem dość po pierwszym razie:)

Edytowane przez ODIN85