Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Interesujący, ale i niepokojący punkt widzenia. Firmy działające tylko na rynku GPU mogą zbankrutować. ChatGPT ocenił ryzyko w ten sposób, że Zotac i Inno3D bardzo wysokie, a PNY średnie, ale nadal istotne. Kiszka trochę. Z kolegą siedzimy na swoich nieodpakowanych 5070Ti Inno3D i PNY conajmniej do końca roku z myślą "luz, zostanie jeszcze sporo gwarancji" a tu takie coś. Nie powiem, żeby mnie to nie zaniepokoiło, bo owszem. Faktycznie było chyba brać Gigabyte'a nawet z wyciekającym glutem i innymi potencjalnymi problemami. Co o tym myślicie? -
Przez wallec · Opublikowano
Nieee, to inni wmawiają mi, że mam lag festiwal a ja sobie normalnie gram -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Phoenix. Kup sobie na zapas: Przy takiej częstotliwości zmian stara "zapinka" może w końcu bezpowrotnie się zużyć -
Przez MJRegul · Opublikowano
CP to dla mnie benchmark tylko, przeszedłem 2x i starczy. KCD2 śmiga, Divinity 2 śmiga, BG3 nawet już śmiga, jest ok Najwyżej później będę oficjalnie płakał -
Przez tomcug · Opublikowano
Wallcuś, jak jesteś ślepy i nie widzisz laga przy 30 FPS bazowo i artefaktów z FG przy tak niskim FPS, to masz do tego prawo, ale nie wmawiaj wszystkim wokoło, że lagfestiwal to jest wypasione granie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi