Skocz do zawartości

Demografia Polski - System Emerytalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że jest masa aborcji robiona w kraju. Samodzielna aborcja środkami wczesnoporonnymi jest najtańsza i najprostsza. Nie wymaga wyjeżdżania nigdzie. 

A Polki, jak i kobiety z innych państw wschodniej części Europy pod względem ilości aborcji przodują nad kobietami z Zachodniej Europy.

Opublikowano
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Nikt nie robi aborcji ot tak.

"Ojej wpadłam" jak najbardziej wpisuje się w definicję "ot tak".

Przy czym ani całkowity zakaz, ani dostępność do dnia porodu i to za darmo, nie zmieni kompletnie nic jeśli chodzi o dzietność.

Opublikowano

wady plodu nic do tego nie maja bo nigdzie nie ma calkowitego zakazu aborcji, nawet w krajach muzulmanskich

wiec takie "ostrozne bzdury" sa niestosowne

to co robia takie kraje jak izrael to brak aborcji na zyczenie i promowanie silnego modelu rodziny a nie psiecka i zdrady na wakacjach, to sa podstawy

• Upvote 3
Opublikowano
7 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

GordonLameman nie zawodzisz, dajesz taki typowy vibe feministy białorycerzyka który zaprzecza wszystkiemu, gdy to nie wpada w jego bańkę narracyjną.

Ty za to dajesz vibe takiego incela, że przez monitor czuć piwnicę.

Ale za to ja przynajmniej nie daję się nabrać na głupie baity i kłamstwa. Ty zaś w takowe wierzysz, bo Ci pasują do incelskiej narracji. 

8 minut temu, kubikolos napisał(a):

wady plodu nic do tego nie maja bo nigdzie nie ma calkowitego zakazu aborcji, nawet w krajach muzulmanskich

wiec takie "ostrozne bzdury" sa niestosowne

to co robia takie kraje jak izrael to brak aborcji na zyczenie i promowanie silnego modelu rodziny a nie psiecka i zdrady na wakacjach, to sa podstawy

I myślisz, że jak onet napisze "Rodzina jest super, kobieto znajdź sobie męża", to jakaś Cię zechce? Nie oszukuj się. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ty za to dajesz vibe takiego incela, że przez monitor czuć piwnicę.

Ale za to ja przynajmniej nie daję się nabrać na głupie baity i kłamstwa. Ty zaś w takowe wierzysz, bo Ci pasują do incelskiej narracji. 

I myślisz, że jak onet napisze "Rodzina jest super, kobieto znajdź sobie męża", to jakaś Cię zechce? Nie oszukuj się. 

Ofensywnego gordonka zalosowało znowu. 

michael-jackson-eating-popcorn.gif

Ja łykam baity i kłamstwa a Ty jesteś oświeconym realistą. xD

Opublikowano
12 minut temu, crush napisał(a):

No to się wkrótce rynek matrymonialny otworzy szerzej.

Bo jak się ma brązowego bękarta to nie można wybrzydzać. 😁

Już widzę opis w stylu "Jeśli Ci przeszkadza że mam dziecko, daj w lewo!" 

Opublikowano

obraz.png.e5a66ca92b4de03810738bb893bd3be0.png 

obraz.thumb.png.744efc7641383d7d1c1796298e0eadcc.png

Święty Mokebe z oczyszczającą spermą (i HIVem w pakiecie) patronem dziewic gustujących w ostrym analu BBC.

Oczyszczające rytuały kambo od dziada z Urugwaju.

Może to jednak dobrze, że jest coraz mniej dzieci. Groźba posiadania córki przyprawia o zawroty głowy xD

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ale frustracja się wylewa :) 

Nadal tkwisz w tych swoich iluzjach? Nie chce cię wyprowadzać z błędu, ale ja tu pękam ze śmiechu i to dosłownie, dawno mnie tak nic nie bawiło xD.

Ty też jeździsz na rytuał kambo do doktora z Urugwaju?