aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Ja gralem w obie i powiem tak. Directorka jakby wyszla to mniej ludzi by sie od gry odbilo. Troche wiecej tlumaczy i inaczej poczatek wyglada wiec jest troche mniej nie wiadomo o co chodzi choc i tak nie wiadomo no bo wiadomo to kojima. Polecam od razu Directors cut. Edytowane 19 Marca przez aureumchaos 1 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 41 minut temu, Kadajo napisał(a): No właśnie zdania są podzielone i część mówi żeby za pierwszym razem grac w oryginalną wersje. Nie ma różnicy w fabule, dodane są tylko dodatkowe misje zapchaj dziury więc granie w podstawkę nie ma żadnego sensu bo nic na tym nie zyskasz tylko potencjalnie stracisz. 1 2
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 4 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Gracie juz?? ? Wciąż lock, o 15:30 miał być start.
aetern 9 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Edit Edytowane 19 Marca przez aetern
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 1 minutę temu, aetern napisał(a): A nie o 23 jest start? Nie ta gra. Coś mi się instaluje. Edytowane 19 Marca przez Jaycob 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, aetern napisał(a): A nie o 23 jest start? Temat pomyliłeś 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) /nvm Edytowane 19 Marca przez Jaycob 1
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca O 23 to ja juz bede sie kapal w chiralnym deszczu 2
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca To the wilder już nie mogli przetłumaczyć 1
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 24 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Bierz na pc są trainery To tak robisz speed runy? 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Początkowa muzyczka ładnie buja. Kojima ma świetny gust. Ciekawe, że dodali upscaler PlayStation (PICO) ale jeszcze nie sprawdzałem, jak działa. 44 minuty temu, aureumchaos napisał(a): To the wilder już nie mogli przetłumaczyć Nie gram na tym, bo zmienić nie można w locie. Wybrałem poziom Brutalny. Edytowane 19 Marca przez Jaycob 1 1 1
JohnyWol 153 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca PICO to upscaler wbudowany w silnik Decima, ich własna technologia. Upscaler PlayStation to PSSR i to oddzielna technologia. Tak dla wyjaśnienia, żeby potem ktoś nie powielał tego 1
brainq 72 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No wreszcie, a nie jakies te crimsom Desert. 1 3
ODIN85 4 926 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca L4 już piszę 10 minut temu, aureumchaos napisał(a): W koncu... .
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No i nie pogralem.. gra nie widzi mojego steam controllera i uj... nie mam jak grac na klawie i myszy.... 100000 gier dziala ok a ta jedna na ktora czeka nie dzial... 1
caleb59 2 337 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca A kombinowałeś coś z ustawieniem kontrolera? Poeksperymentuj...
Rekomendowane odpowiedzi