ODIN85 3 767 Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Opublikowano 2 Sierpnia 2025 (edytowane) Fabuła bardzo dobra ale przewidywalna. Bierz śmiało i olej poboczne. Edytowane 2 Sierpnia 2025 przez ODIN85
musichunter1x 1 428 Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Zaczynają przebijać się do mnie spoilery z końcówki, bo jestem ciekaw projektu, ale jeszcze nie otwieram tej tamy informacji. Przynajmniej wiem, że głupi taniec z końcówki jest "głęboki" i to nawiązanie m.in. do idei Homo Ludens, co jest myślą przewodną studia, skoro wybrali sobie maskotkę - Ludens. Raczej dalej uważam że robi to trochę niezdarnie i naiwnie, ale jak wyjdzie na PC to zobaczę co zmajstrował w DS2. Półżartem..., gdyby wiedze o świecie brał z biografii lub życia, a nie z masy filmów to może byłoby lepiej.
DżonyBi 2 050 Opublikowano Piątek o 07:47 Opublikowano Piątek o 07:47 (edytowane) Jedynka mi nie podeszła, ale trafiła się okazja na używkę za 140zl z przesyłką i się skusiłem. Tym razem pięknie weszło. Edytowane Piątek o 07:50 przez DżonyBi
ODIN85 3 767 Opublikowano Piątek o 16:11 Opublikowano Piątek o 16:11 Ale to jest bezpośrednia kontynuacja i granie bez znajomości 1 nie ma sensu. 1
DżonyBi 2 050 Opublikowano Piątek o 21:47 Opublikowano Piątek o 21:47 Przejdę dwójkę to wrócę do jedynki. Od dupy strony może nie ma sensu, ale zabawa jest przednia. 1
Rekomendowane odpowiedzi