Vulc 2 191 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Z każdym, kolejnym trailerem, gra wyglądają coraz mniej interesująco. Ach, te gusta i guściki.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 40 minut temu, skypan napisał(a): @Roman_PCMR Język polski trudnym być doskonala autodiagnoza. Moze idz na forum jezyka polskiego bo tutaj gadamy o czym innym
skypan 1 753 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia @Roman_PCMR Pacjent po diagnozie częściowo wyleczony o czym świadczy edycja wpisu. 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia @skypan Tobie juz nic nie pomoze ale mam diagnoze dla ciebie: pedant semantyczny
skypan 1 753 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia @Roman_PCMR Ale ci ta drobnostka ciśnienie podniosła 2 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Edytowane 4 Września przez ODIN85
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września https://www.gry-online.pl/newsroom/wiemy-kiedy-pojawia-sie-pierwsze-recenzje-ghost-of-yotei-werdykt/zd2ebc1
JeanPepin 333 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września https://www.ppe.pl/news/382548/zarty-z-morderstwa-charliego-kirka-w-sucker-punch-zwolniona-pracowniczka-i-bojkot-ghost-of-yotei.html?fbclid=IwdGRjcAMw4EVjbGNrAzDgQGV4dG4DYWVtAjExAAEe9wddGfiQLkpaHD5l1HzGNT3lHcWp_mW8LgGRsBKexbPS2RLd9BuYbC66niQ_aem_pu7VXRzK8ToaHB5ttx3SXA
ODIN85 3 503 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Niech nie bojkotują bo już mam kupione Edytowane 12 Września przez ODIN85
crush 3 575 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Bojkoty rzadko odnoszą skutek, szczególnie w związku z polityką. Transformersy próbowały bojkotować Hogwarts i chłopaki polegli z kretesem. A to, że pedałki z Sony będą celebrować śmierć ""faszysty"" było oczywiste. 🤗 Edytowane 13 Września przez crush
Spychcio 802 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Dla mnie ta gra to totalny Skip. Niech mi dadzą Days Gone 2 albo TLOU3. 2
JeanPepin 333 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Godzinę temu, Spychcio napisał(a): Dla mnie ta gra to totalny Skip. Niech mi dadzą Days Gone 2 albo TLOU3. no z days gone 2 zrobili tez skip
ODIN85 3 503 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 7 godzin temu, Spychcio napisał(a): Dla mnie ta gra to totalny Skip. Niech mi dadzą Days Gone 2 albo TLOU3. To już na Ps6
@MUZ 109 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września W dniu 13.09.2025 o 21:45, Spychcio napisał(a): Dla mnie ta gra to totalny Skip. Niech mi dadzą Days Gone 2 albo TLOU3. cóż za ironia milordzie piszesz skip o grze, która zaraz ma premierę, podając za przykład gry, które chciałbyś aby powstały, a które zaliczyły faktyczny skip (TLOU 3 niby nie do końca, ale jednak na razie tak)
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Gierka 50 na 50. Moze sie uda, ale nie zapowiada sie niesamowicie.
@MUZ 109 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września A dlaczego ma się nie udać skoro Tsushima się udała a tutaj będzie to samo, ale więcej i lepiej?
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) Piszac udac, mialem na mysli dobra sprzedaz Zgadzam sie ze stwierdzeniem ze to bedzie to samo i wiecej, ale czy lepiej? Zobaczymy czy po premierze gra nie odstraszy archaizmami. Czasy PS4 minely i ludzie oczekuja wiecej od bengerow za 330zl. Edytowane 17 Września przez RTXnietylko4060tiUSER 1
Rekomendowane odpowiedzi