Forza Motorsport - XSX, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
@Hard Reset pogrążaj się dalej, dawno takiej beki nie było w temacie CPU AMD. A kompie stary Intel, przypadek ? Pewnie nie jesteś kumaty -
Przez VRman · Opublikowano
No i 24h później: spadamy do 4 ofert* w jakichkolwiek sklepach pokazywanych przez Ceneo poniżej ceny 4100. * (w tym allegro, ale nadal jest, może to duży i znany PcProjekt wystawia po kilka sztuk, a mieli więcej) -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Zgadzam sie, ale ja nadal uwazam, ze nazwanie tego egzekucja to jest uproszczenie w jedna strone (pod wlasna narracje). Nagrania i analizy dzwieku tych nagran pokazuja co innego. Chyba ze to wszystko fejki i dodatkowy strzal jest 'doklejony' w post-produkcji. Na sluzbowym lapku nie mam jak sprawdzic, moze w domu to zrobie. Odpisalem na to post pozniej. Czy w momencie jak okazuje sie ze typ ma bron mozna zalozyc ze ma druga? Slyszac strzal doslownie metr od Ciebie, czy mozna zalozyc ze: a) w jakis sposob strzelil on, b) strzelil do niego inny agent (z jakiegos powodu)? Nie wiem jakie maja procedury, ale sadze ze przy uslyszeniu wstrzalu policja zareagowala by tak samo w tamtym momencie. -
Przez some1 · Opublikowano
Ojtam, nawet prawdziwi kierowcy wyścigowi mają czasem okazję spojrzeć w niebo, spytajcie Webbera -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jeszcze trzeba zadać pytanie o niuanse: - gdzie była policja? - a pamiętasz BLM? właśnie dlatego światła są zapalone, żeby nie było jak w nocy gdy było BLM! - a co z 6 stycznia 2020 roku? Tam też nikt światła nie wyłączył. - a może oni nie chcieli łóżek? - a może to były lampy do opalania i miały imitować warunki atmosferyczne w Meksyku? To są ważne pytania. Trzeba je zadać i ustalić odpowiedź. To żadne tortury, ot za kilka tygodni wszystko byłoby OK. Muszą tylko przeżyć z deprawacją snu, niedożywieniem iw ścisku godnym sardynek w puszce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi