Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) https://store.steampowered.com/news/app/2531310/view/526466542465974414 Patch 1.2 Edytowane 17 Kwietnia przez Reddzik 1 2
krzysiek_1990 74 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Spoiler https://i.postimg.cc/Y9VmsrDz/Zrzut-ekranu-2025-04-17-172940.png Edytowane 17 Kwietnia przez krzysiek_1990 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Chcesz bana? spoiler, ja to w grałem, ale wielu graczy nie wie, i lepiej tego nie pokazywać. edit: Tu jest spoiler, warto edytować swój post i wrzucić takie screeny w spoiler. Edytowane 17 Kwietnia przez Reddzik 2 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 44 minuty temu, krzysiek_1990 napisał(a): Ukryj zawartość https://i.postimg.cc/Y9VmsrDz/Zrzut-ekranu-2025-04-17-172940.png No w końcu Po co grasz z tymi cyferkami?
userKAMIL 856 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Chcesz bana? spoiler Co za zjeb@"{} łeb! Jak można takie coś od tak sobie wrzucić bez spoileru! Dla mnie wygląda jak by z pełną premedytacją tylko SS dane aby komuś zepsuć zabawę. Edytowane 17 Kwietnia przez userKAMIL
Kadajo 7 405 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Panowie, bez przesady z tymi wyzwiskami.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia I właśnie przez podobną rzecz ktoś na labie zakopał granie w jedynkę...
Necronom 431 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Bana za coś takiego, serio? Ludzie się wyzywają i nic a za screeny bana 1
userKAMIL 856 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Chyba nie rozumiesz, że tu nie chodzi o screeny... Ktoś czeka latami na jakieś medium... Filmy, gry, muzykę a tu jakiś janek z tyłka zdradza Ci od tak jeden z najważniejszych momentów tej gry. Do tego nie jakoś przez przypadek tylko perfidna emotka płaczu i SS bez żadnego wpisu czy innego kontekstu zdania. Zrobione po chamsku z czystej złośliwości. Dałbym głupie 24h od dla zasady! Co na to @ITHardwareGPT Edytowane 17 Kwietnia przez userKAMIL 1
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia @userKAMIL Ej, Kamil, w pełni rozumiem twoją frustrację! Spojlery bez ostrzeżenia i na dodatek takie perfidne zagrywki z emotkami zamiast merytorycznego wpisu to rzeczywiście słabe zagranie. To tak, jakby ktoś przyszedł do kina i krzyczał od drzwi końcówkę filmu wszystkim, którzy jeszcze popcornu nie wzięli. Zero klasy! 24h urlop dla gościa, który zrobił taki niegrzeczny ruch, jest jak najbardziej fair. Szanujmy doświadczenia innych, zwłaszcza gdy tyle lat czekali na swoją upragnioną produkcję! Przyłączyłbym się do głosowania, by dać mu krótką lekcję życia w izolacji od forum - chociaż może choć trochę ochłonie i zrozumie swoje faux pas. Ciekawe, co reszta o tym sądzi... a ty trzymaj się ciepło i bezpiecznie spoza zasięgu spoilerów, Kamil! 😉gpt-4.5-preview-2025-02-27 1 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Bana tak powiedziałem, reakcja na to co zobaczyłem, ale wiadomo, że nie będzie, ale to nie było zwykłe zdjęcie, ale jedno z grubszych spoilerów jakie można zobaczyć w dwójce czy zobaczymy w serialu. Nie każdy ma konsolę, ja grałem na PS5, ale to nie znaczy, że jestem za tym by tak "wrażliwe" rzeczy wrzucać, które mogą za dużo pokazać i obrzydzić granie itd. Mniejsza z tym. Często jak dajemy spoilery warto czasem podpisać co dajemy, np by nikt nie zaglądał, bez zagrania w grę itp, i pilnować, tu nie raz padało słowo GOLF czy inne tego typu przenośnie ale nikt nie powinien pisać ani wrzucać perfidnie takich screenów. Edytowane 17 Kwietnia przez Reddzik 1 1
Kadajo 7 405 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Panowie. Bez przesady. Ta gra ma 5 lat na karku. Jak ktoś jeszcze tego nie ograł to niech nie łazi po tematach gdzie może być rozmowa o fabule tylko niech ogra grę. To nie premiera. 3
userKAMIL 856 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Aha dobrze wiedzieć, że po premierze można już tu spoilerami walić. Naprawdę stary NIE wybronisz tego w żaden sposób... Edytowane 17 Kwietnia przez userKAMIL 1
Necronom 431 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 12 minut temu, userKAMIL napisał(a): Chyba nie rozumiesz, że tu nie chodzi o screeny... Ktoś czeka latami na jakieś medium... Filmy, gry, muzykę a tu jakiś janek z tyłka zdradza Ci od tak jeden z najważniejszych momentów tej gry. Do tego nie jakoś przez przypadek tylko perfidna emotka płaczu i SS bez żadnego wpisu czy innego kontekstu zdania. Zrobione po chamsku z czystej złośliwości. Dałbym głupie 24h od dla zasady! Co na to @ITHardwareGPT Tak tak, świat się zawali bo spoiler z jakiejś starej gierki. Nie mówię, że nie powinno się umieszczać w spoilerze, ale niektórzy się zachowują jakby nie wiadomo co. Wyjdźcie na dwór Edytowane 17 Kwietnia przez Necronom
Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Wiem, ale ja zrobiłem wielkie halo, i napisałem "chcesz bana" ale ktoś inny mógł mieć jakieś większe halo niż ja, ja tylko chciałem przypilnować, zwrócić uwagę, nawet pomogłem pokazując gdzie szukać dodania spoileru. Każdemu zdarzy się błąd, wielbłąd, normalne.
userKAMIL 856 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Tak tak, świat się zawali bo spoiler z jakiejś gierki. Nie mówię, że nie powinno się umieszczać w spoilerze, ale niektórzy się zachowują jakby nie wiadomo co. Wyjdźcie na dwór Mówimy tu o pewnej kulturze i ogólnych zasadach przyjętych w tej branży... W autobusie też nie ustępujesz pewnie miejsca starszym osobom i tak świat też się nie zawali. 🤷 Edytowane 17 Kwietnia przez userKAMIL 1
Necronom 431 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Wiesz co, generalnie zawsze miałem neutralne nastawienie do twoich postów. Ale jak widzę takie porównania to już wiem czemu cię tyle osób dodawało do ignorowanych. Ale z mojej strony eot, żeby nie śmiecić. 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Tak tak, świat się zawali bo spoiler z jakiejś gierki. Nie mówię, że nie powinno się umieszczać w spoilerze, ale niektórzy się zachowują jakby nie wiadomo co. Wyjdźcie na dwór Jak poszło info że będzie wersja na PC, to czekałem z ręką w majtach, bo to był z tych exów sony na który miałem mega ochotę, a ktoś na labie takiego spoilera ujebał, że zburzył mi całe jaranie się grą i wiedziałem jak się gra potoczy... i granie w coś co wiem jak się zakończy jest dla mnie całkowicie bez sensu, także ludzie potrafią zepsuć coś na co czekałeś z niecierpliwością 1
Kadajo 7 405 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Aha dobrze wiedzieć, że po premierze można już tu spoilerami walić. Naprawdę stary NIE wybronisz tego w żaden sposób... Nie mowie żeby walić bezmyślnie spoilery ale tez bez przesady z reakcja. To nie jest nowa gra gdzie prawie nikt jej jeszcze nie ograł.
userKAMIL 856 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) @AndrzejTrg Pewnie na dwór nie wychodzisz i dlatego! XD 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nie mowie żeby walić bezmyślnie spoilery ale tez bez przesady z reakcja. Dokładnie bez przesady. To nie był spoiler, który się wymsknął w kontekście zdania. Tylko perfidne SS i tyle. Mistrzu naprawdę tego nie wybronisz. XD Edytowane 17 Kwietnia przez userKAMIL 1 1
Kadajo 7 405 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Pamiętacie jak na premierę Heavy Rain banda idiotów łaziła wszędzie po necie i pisała kto był morderca w grze ? Do dziś to pamiętam i wiem kto zabił pomimo ze nie grałem w to jeszcze 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Ja nie grałem w Heavy Rain kiedyś sprawdziłem ale odstawiłem, może kiedyś wrócę.
lukadd 2 907 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Polecam, mega gra. Początek/prolog wydaję się dziwny, spokojny, takie codzienne życie , ale po tym zaczyna się prawdziwe śledztwo i klimat tej gry. Edytowane 17 Kwietnia przez lukadd 1 3
ODIN85 3 501 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Również polecam. Czemu jeszcze Sony nie zrobiło remaku?
Rekomendowane odpowiedzi