Ghost of Tsushima Director's Cut - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
@wallecna czas testów wyłączyłem afterburnera i odznaczyłem też monitorowanie wszystkiego co się dało w tym programie. -
Przez Dziarson · Opublikowano
@NoviAMG ale weź ten test zrób 200sek a nie 20 -
Przez wallec · Opublikowano
@Adikon używasz MSI afterburner/odpowiednika i OSD z włączonym podglądem zużycia prądu i napięcia GPU? -
Przez Stjepan · Opublikowano
Udało mi się uzyskać coś takiego nie wiem czy to coś pomorze, RTX5090, technologii Nvidii to tego użyłem i moc CPU. Główka pracuje. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Dokładnie, nawet miałem okazję ostation korzystać. Działa i jest OK. Bez tego, zakup karty u mnie to max 400zł - wszystko powyżej - AP. I nie chodzi tu o to, jak pisałem wcześniej @Pentium D, że możesz trafić na uczciwego sprzedawcę, ale o to, że cała masa cwaniaczków-oszustów wykluta w krypto-szale oszukała masę ludzi (bardziej lub mniej) a teraz, uczciwi sprzewdawcy za to płacą. Na to nic nie poradzisz. Ludzie zwyczajnie zaczęli się zabezpieczać i nie ma się im co dziwić. Swoją drogą - ostatnio kilka razy trafiłem na nową "gadkę" januszy-handlarzy-górniczych, gdy wiadomo, że gość sprzedaje dużo kart (czy to po kometarzach czy opiniach na olx), gdy pytasz skąd pochodzą karty - piszą: z firmy zajmującej się projektowaniem ... (wstaw odpowiednie słowo), firma zmienia i wyprzedaje stany magazynowe - a sprzedaje osoba prywatna, bez kwitów i jeszcze oburzona, że pytasz wprost - dlaczego nie napisze, że po-górniczy sprzęt Normalnie by sprzedał, ale nie - przecież cena musiałaby być niższa, więc wymyślamy nowe triki, normalnie jak u handlarzy samochodami
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi