Final Fantasy VII Rebirth - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lamparcicho · Opublikowano
No coś Ty, tego Nolana to wrzuciłem tak bardziej na zasadzie "patrzcie, znanemu i dobremu reżyserowi się podobało ( bo zakładam, że chłop się coś tam zna na tym co robi) a Wy tak jedziecie po tym filmie jak po burej...", WTF? Po prostu zdziwiło mnie, że Gladiator 2 pojawił się tutaj w temacie i postanowiłem się jakoś odnieść, nic poza tym Tym bardziej nie planuje żadnej krucjaty w jego obronie, też zauważyłem pewne głupotki o czym wspomniałem wcześniej ale podszedłem do tego mniej krytycznie. Możliwe, że jestem mniej wymagającym widzem. Komuś się nie podobało, żaden problem. Mi akurat się podobało i jak się domyślam pewnie też nikt nie ma z tym absolutnie problemu, w końcu to tylko filmy i to nie z kategorii tych skłaniających do rozmyślań nad sensem życia albo innymi sprawami. Btw podobno już powstaje scenariusz do Gladiatora 3 -
Przez Imm · Opublikowano
Zawsze mnie to zastanawiało - skąd ludzie brali i biorą pomysły, że PoE 2 będzie inne(łatwiejsze, wygodniejsze itp...) pod wieloma względami niż PoE? Wystarczyło obejrzeć jeden stream przed startem EA albo zrobić jakikolwiek wywiad na temat gry i było jasne jak Słońce, że PoE 2 to nie jest i nigdy nie będzie gra dla casuali. PoE 2 to duchowy następca D2, do tego jeszcze rozbudowany pod wieloma względami, a w praktycznie żadnym nie został uproszczony lub też "dostosowany do dzisiejszych graczy/czasów". Dla mnie super. -
Przez miki333 · Opublikowano
Witam, zakupiłem wiedźmina 3 next gen, mam pytanie następujące: mianowicie da się grać na niższej rozdzielczości niż tą co posiadam, z detalami wszystkimi ustawionymi na minimalne , natomiast sprawdziłem temperatury podczas gry w programie HWmonitor i GPU się nagrzewa do 90 stopni a CPU podobnie, jestem posiadaczem laptopa Asus x556uqk. Czy mogę z takimi temperaturami grać? Nic się nie uszkodzi? To normalne temperatury jak na taki sprzęt i taką grę? Przy mniej wymagających grach temperatury oscylują po 70 parę stopni ,max dobijają do 80 paru. W maju tego roku wymieniałem w serwisie dysk na SSD , czyścili mi również laptopa w środku z kurzu i wymieniali pastę, sterowniki zaktualizowane. Bardzo bym chciał pograć ale się trochę obawiam że coś się uszkodzi. Nie martwić się niczym? Z góry dziękuję za odpowiedź. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
kwestia podejscia do projektu - dla jednych na pewno, bo traktuja go jako kolejna, jedna z wielu gier AAA+, dla innych najwiekszy "gamingowy crowdfundingowy" projekt, rzadzacy sie wlasnymi zasadami. pierwsi czekaj na wersje "finalna", ktora nigdy nie wyjdze, a drudzy od lat uczestnicza w jego tworzeniu. dla pierwszych oksymoron, dla drugich normalny etap projektu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi