Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

W marcu i tak nie ma nic innego oprócz tego więc preorder to mus:E

Legacy of Kain: Defiance Remastered

Solasta II

Death Stranding 2: On the Beach

Aether & Iron 

Można by tu dorzucić jeszcze parę tytułów ;)

Edytowane przez DITMD
Opublikowano
56 minut temu, DITMD napisał(a):

Legacy of Kain: Defiance Remastered

Solasta II

Death Stranding 2: On the Beach

Aether & Iron 

Można by tu dorzucić jeszcze parę tytułów ;)

Badziewia i tylko to jest warte ogrania w marcu;)

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Gdyby to miałobyć badziewie to by nie dawali kopii recenzenckich miesiąc przed premierą.

Cofnij się w czasie, ile gier miało recenzje przed premierą, a okazały się klapą? Gracze jechali po grze równo, mimo, że recenzja nie była tak negatywna? Bo oni mieli wytyczne, tak to działa. 

• Like 1
Opublikowano

U mnie tez poszedl preorderek, niestety na PS5 tylko, sklepy za bardzo mnie kusza na tanie zakupy (165zl):D Mam nadzieje ze jakos to bedzie wygladalo i chodzilo na prosiaczku bo jak mi siadzie nie chce mi sie zaczynac pozniej na nowo na PC.

Swoja droga tutaj bardzo mi plusowal Ubisoft ze swoja forma saveow w chmurze gdzie sobie moglem skakac pomiedzy platformami. Czemu wiekszosc tego nie umozliwia :( 

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Gdyby to miałobyć badziewie to by nie dawali kopii recenzenckich miesiąc przed premierą.

Te inne gry mogą być badziewiem, a Crimson nie może? Legacy of Kain to klasyka i jedna z moich ulubionych serii. Solasta II to rpg podobne do Divinity i BG3, grałem w demo i mi się podobało. Aether to samo, z tym że to rpg inspirowane Disco Elysium. Te gry mam już sprawdzone i na liście do zakupu. Jedyny znak zapytania to Crimson. Ta gra to zlepek mechanik z różnych gier, może będzie świetna, a może się okazać, że będzie płytka, słaba i nie dowiezie.

Opublikowano

Na serio ktos oczekuje tutaj W3?

Przeciez nic z zapowiedzi nie sugeruje mocnej fabuly.

Ja to widze jako odskocznie od AC, mysle ze fabularnie podobny poziom bedzie z nastawieniem na zabawe mechanika.

Teraz, Sheenek napisał(a):
Godzinę temu, DITMD napisał(a):

Dla mnie Crimson to dodatek. Myślę, że to będzie solidny tytuł, ale nie kaliber Wiedźmina 3, jak niektórzy oczekują.

Na serio ktos oczekuje tutaj W3?

Przeciez nic z zapowiedzi nie sugeruje mocnej fabuly.

Ja to widze jako odskocznie od AC, mysle ze fabularnie podobny poziom bedzie z nastawieniem na zabawe mechanika.

Opublikowano (edytowane)

Tutaj może nie, ale na zagranicznych forach non stop jest porównywana do Wieśmaka, każdy tytuł z otwartym światem jest, plus hype na nią jest masakryczny. Ludzie za bardzo się nakręcają, a potem będą na to narzekać i jęczeć, bo nie ma szans, żeby gra z tyloma systemami miała je wszystkie rozwinięte tak, jak być powinny.

Edytowane przez DITMD