caleb59 2 337 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 22 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Czyli będzie tragicznie 😁 od bugów, po ściany cichych crashy tam gdzie lepiej nie zaglądać 5
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 18 godzin temu, ODIN85 napisał(a): W marcu i tak nie ma nic innego oprócz tego więc preorder to mus Legacy of Kain: Defiance Remastered Solasta II Death Stranding 2: On the Beach Aether & Iron Można by tu dorzucić jeszcze parę tytułów Edytowane 24 Lutego przez DITMD
ODIN85 4 926 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 56 minut temu, DITMD napisał(a): Legacy of Kain: Defiance Remastered Solasta II Death Stranding 2: On the Beach Aether & Iron Można by tu dorzucić jeszcze parę tytułów Badziewia i tylko to jest warte ogrania w marcu 1
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Akurat spośród tej listy Crimson Desert jest największą niewiadomą i może się okazać, że będzie największym badziewiem 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Gdyby to miałobyć badziewie to by nie dawali kopii recenzenckich miesiąc przed premierą.
Reddzik 3 899 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 25 minut temu, ODIN85 napisał(a): Gdyby to miałobyć badziewie to by nie dawali kopii recenzenckich miesiąc przed premierą. Cofnij się w czasie, ile gier miało recenzje przed premierą, a okazały się klapą? Gracze jechali po grze równo, mimo, że recenzja nie była tak negatywna? Bo oni mieli wytyczne, tak to działa. 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Ale aż tyle czasu zazwyczaj nie dają do ogrania. Ostatnio tyle czasu mieli na KCD2.
Sheenek 445 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego U mnie tez poszedl preorderek, niestety na PS5 tylko, sklepy za bardzo mnie kusza na tanie zakupy (165zl) Mam nadzieje ze jakos to bedzie wygladalo i chodzilo na prosiaczku bo jak mi siadzie nie chce mi sie zaczynac pozniej na nowo na PC. Swoja droga tutaj bardzo mi plusowal Ubisoft ze swoja forma saveow w chmurze gdzie sobie moglem skakac pomiedzy platformami. Czemu wiekszosc tego nie umozliwia 2
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Gdyby to miałobyć badziewie to by nie dawali kopii recenzenckich miesiąc przed premierą. Te inne gry mogą być badziewiem, a Crimson nie może? Legacy of Kain to klasyka i jedna z moich ulubionych serii. Solasta II to rpg podobne do Divinity i BG3, grałem w demo i mi się podobało. Aether to samo, z tym że to rpg inspirowane Disco Elysium. Te gry mam już sprawdzone i na liście do zakupu. Jedyny znak zapytania to Crimson. Ta gra to zlepek mechanik z różnych gier, może będzie świetna, a może się okazać, że będzie płytka, słaba i nie dowiezie.
ODIN85 4 926 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Dla mnie tamte gry nie są ciekawe i tyle. W marcu kupuje tylko to. 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Ja to samo odliczam dni do premiery i Resident na przeczekanie będzie. 1
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Dla mnie Crimson to dodatek. Myślę, że to będzie solidny tytuł, ale nie kaliber Wiedźmina 3, jak niektórzy oczekują.
Sheenek 445 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Na serio ktos oczekuje tutaj W3? Przeciez nic z zapowiedzi nie sugeruje mocnej fabuly. Ja to widze jako odskocznie od AC, mysle ze fabularnie podobny poziom bedzie z nastawieniem na zabawe mechanika. Teraz, Sheenek napisał(a): Godzinę temu, DITMD napisał(a): Dla mnie Crimson to dodatek. Myślę, że to będzie solidny tytuł, ale nie kaliber Wiedźmina 3, jak niektórzy oczekują. Na serio ktos oczekuje tutaj W3? Przeciez nic z zapowiedzi nie sugeruje mocnej fabuly. Ja to widze jako odskocznie od AC, mysle ze fabularnie podobny poziom bedzie z nastawieniem na zabawe mechanika.
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Tutaj może nie, ale na zagranicznych forach non stop jest porównywana do Wieśmaka, każdy tytuł z otwartym światem jest, plus hype na nią jest masakryczny. Ludzie za bardzo się nakręcają, a potem będą na to narzekać i jęczeć, bo nie ma szans, żeby gra z tyloma systemami miała je wszystkie rozwinięte tak, jak być powinny. Edytowane 24 Lutego przez DITMD
ODIN85 4 926 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Nawet jak będą dobrze rozwinięte to i tak będą narzekali bo od tego jest internet 1
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Teraz, ODIN85 napisał(a): Nawet jak będą dobrze rozwinięte to i tak będą narzekali bo od tego jest internet A najwięcej ci, co pograli 5 minut na YT 2
Slayer 344 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Najlepsze jest jak ktoś po 100h grania daje negatywa 3
userKAMIL 1 256 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 42 minuty temu, DITMD napisał(a): Tutaj może nie, ale na zagranicznych forach non stop jest porównywana do Wieśmaka, A daj ze 2-3 linki chętnie poczytam bo jakoś specjalnie na takie porównania nie trafiłem. Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Gość naprawdę w to grał już sporo przed premierą? Opowiada z taką ekscytacją jakby to kolejne RDR miało być w skali detali. Kanał ma 120 subskrypcji (nie pomyliłem zer) P.S. Co Ty za pierdy wrzucasz sprawdzasz chociaż co oglądasz? XD Edytowane 24 Lutego przez userKAMIL 1
caleb59 2 337 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Nie wiem, zdaje się jutro ma zejść embargo na pierwsze wrażenia bo niektórzy jutuberzy już grają, np. JORAPTOR.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Czyli wrzucasz jakiś syf AI w sumie sam nie wiesz nawet co wrzucasz. XD Później te same osoby piszą, że branża upada przez preoredry. Edytowane 24 Lutego przez userKAMIL 1
Sobtainer 89 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego I jeszcze podkolorowany ten film strasznie, aż się źle ogląda. 1
caleb59 2 337 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Wnioskujesz po tym, że JEDNA osoba napisała coś takiego w komentarzu?
userKAMIL 1 256 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 7 minut temu, caleb59 napisał(a): Wnioskujesz po tym, że JEDNA osoba napisała coś takiego w komentarzu? Wnioskuje po tym, że typ opowiada (jeżeli znasz eng) ''grał naprawdę bez oglądania filmików.'' '' Spędził godziny z tą grą i...'' Kanał ma 120 subów a filmy po kilka wyświetleń. Największe serwisy na świecie milczą ze swoimi wrażeniami a ty takie pierdy wrzucasz i dziwisz się, że ktoś to weryfikuje w ciągu 10 sekund? Może @ITHardwareGPT Ci to bardziej wyjaśni. XD Edytowane 24 Lutego przez userKAMIL
Rekomendowane odpowiedzi