Joloxx9 400 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Cytat We are aware of user reports of long initial loading times into Microsoft Flight Simulator 2024. With so many users initializing the sim concurrently, we have a large number of server requests. We are working to help resolve the issues as soon as possible. For users whose initial load is past 90% and no longer progressing, we recommend a reboot. Otherwise we advise waiting to allow the loading to proceed as normal No kto by pomyślał 2
Asag 75 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 43 minuty temu, MJRegul napisał(a): Ok, czy dla każualowego gracza w FS2020 jest sens kupować 2024? Parę stówek wydanych co mi da oprócz paru nowych efektów wizualnych? Moje granie polega na powiedzmy sesji 1-2 godziny, lot małym turbośmigłowym z A do B i ewentualnie powrót Albo autopilot i patrzenie jak latają inni XD Ja w 2020 nie grałem (ostatnio to FSX) i co mnie napaliło na powrót to tryb kariery gdzie startujesz od zera i robisz misje, odblokowujesz certyfikaty/samoloty i podążasz jakąś ścieżką kariery jak np pilot cargo, pilot samolotów pasażerskich, pilot ratownik itp i do tego potem kupujesz samoloty i rozwijasz własną firmę lotniczą gdzie musisz między innymi dbać o stan samolotów więc wprowadza to całkiem fajne cele do realizacji. Ale jeżeli interesuje cię tylko wybór samolotu i po prostu latanie nad różnymi miejscówkami to chyba od razu nie warto. Podejrzewam że będzie potrzebnych kilka update aby pobiło to MSFS 2020 które przecież już kilka lat jest. Z drugiej strony nawet w tym trybie wprowadzają fajne nowości jak np planowanie lotów ingame. Nie wiem czy w 2020 było ale tutaj też mają być jakieś ligi z wyzwaniami gdzie rywalizujesz z innymi graczami ale jakie są tego zasady to nie wiem. Widziałem tylko screeny z punktami i klasyfikacją.
Joloxx9 400 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Ta gra jest zbudowana na bazie Msfs 2020 i jest tylko lepsza, update na pewno będą potrzebne ale na dzień dobry to lepszy wybór niż 2020
galakty 450 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): No kto by pomyślał Żeby wczytanie gry single zależało od serwerów... Nawet menu nie zobaczysz, co to Diablo 4? XD 1 1
Joloxx9 400 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Uruchomiłem nawet kompa na nowo, jak nie działało tak nie działa.
Jaycob 551 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 5% loading language. Gezz, ale idzie jak krew z nosa.
Joloxx9 400 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Chyba coś jest nie tak, gra miała zajmować 50GB według ichniego sklepu i tego co mówili, po instalacji zajmuje 12, więc coś gdzieś niepodumali.
Kadajo 939 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): 5% loading language. Gezz, ale idzie jak krew z nosa. Przygotuj się na długie czekanie, minimum 40 minut, ale raczej godzinę. Tymczasem... 10% 1
galakty 450 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): Chyba coś jest nie tak, gra miała zajmować 50GB według ichniego sklepu i tego co mówili, po instalacji zajmuje 12, więc coś gdzieś niepodumali. Eeee faktycznie... W ogóle folder nazywa się "Limitless"?
Joloxx9 400 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Teraz, Kadajo napisał(a): Przygotuj się na długie czekanie, minimum 40 minut, ale raczej godzinę. Tymczasem... 10% Mnie już 3x załadowało do 97% i nic.
Jaycob 551 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada No nie żartuj. Ale widzę na fioletowym forum, że już grają i SS wrzucają.
Kadajo 939 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Dziewie się ze jeszcze flame nie leci w Asobo i M$
Ali 57 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) spoko, u mnie nadal 97% u znajomego wczytalo menu juz 2x (te 90% szybko u niego szlo) ale nic nie moze kliknac bo koleczko sie kreci przy tworzeniu postaci teraz zrestartowal 3ci raz i ma 15% parodia ;d Edytowane 19 Listopada przez Ali
Kadajo 939 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Hhahaha jest tak jak piszą, ilość użytkowników, która inicjuje sima przeciąża serwery.
Joloxx9 400 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada A niektórzy myślą, ze już za chwile przejdziemy na grę w chmurze, wystarczy byle większa premiera oparta o logowanie po stronie serwera i wysypuje się dosłownie na ryj. 2
galakty 450 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada I po co to ściągać z serwerów... Dyski SSD są teraz mega tanie, mogę nawet 500GB przeznaczyć na MFS, byle to chodziło kiedy mam ochotę.
Jaycob 551 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) https://x.com/MSFS_Support/status/1858932444260421714 Edytowane 19 Listopada przez Jaycob 1
Kadajo 939 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Microsoft Flight Simulator 2024 97% Edition 1 3
galakty 450 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Usunąłem i instaluję od zera, pobiera 50 Mbps... Przy łączu 1000 Mbps... ŻART
dawidoxx 127 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada W końcu https://i.ibb.co/rH35LLn/20241119-194224.jpg 1
Ali 57 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) ja znowu zrestartowalem jak po 30min sie nie zaladuje - idzie uninstall i *ebac ich ;d imo przeciez to jakis zart ze po restarcie leci od 0 - to co - to nie ma zadnego cache'u... ? Edytowane 19 Listopada przez Ali 1
Kadajo 939 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Trzeba może było to odpalić za tydzień
galakty 450 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Ciekawe czy będą procenty na minusie 1
Rekomendowane odpowiedzi