Microsoft Flight Simulator 2020/2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jinx · Opublikowano
Ani jednego logotypu pis, cała wierchuszka na czele z Beatką i Czarnkiem odstawiona na boczny tor, Du*a bis kandydatem, ciężki wieczór dla pisowskiego betonu. -
Przez Dermi · Opublikowano
No już nie przesadzajmy, wydaje mi się, że akurat ludzie zainteresowani archiwizacją ogarną prosty skrypt w batchu (w bashu to raczej na 95% wiedzą, o co chodzi) Ale, żeby nie było, to instrukcja jest całkiem prosta: W katalogu ze skryptem trzeba wrzucić plik links.txt zawierający linki do ostatnich stron tematów do archiwizacji (jak w przykładzie z pierwszego posta Camisa) i uruchomić skrypt. Tyle. Po zakończeniu skryptu zostanie stworzony w tym samy katalogu kolejny plik monolith_commands.bat z poleceniami dla każdej strony do archiwizacji. Jak mi się będzie chciało, może jeszcze skopiuję więcej od Camisa i przerobię swój skrypt, żeby od razu generował pliki Wypraszam sobie, jak stosuję podejście klasyczne, czyli Stack Overflow -
Przez TheMr. · Opublikowano
"Rosja ma niewyobrażalne możliwości rekrutacyjne, i nigdy nie skończą im się żołnierze" To teraz mamy Houthi, Koreańczyków, a zaraz pewnie Irańczyków. Amunicja z Iranu i Korei, bo własna produkcja to dno. Ciężki sprzęt i rakiety z Korei również. Potężna druga armia świata przegrywa z państwem które nie ma panowania w powietrzu, ani własnej floty morskiej, przy związanych rękach i restrykcjach co do użycia broni. A łączna pomoc to 2% GDP USA - czyli śmieszne drobne. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Zobacz w ZT na dole jest ten "parametr" Najlepiej jest (ponoć) aby było synchro np. 35 i 35 na A2 i B2. Możesz sprawdzić przełączając moduły, w okienku na dole. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Oczywiscie, dlatego nie mam zamiaru klepac takiego @voltq po plecach, ktory kupil najpierw konsole, a teraz naped. Wyszlo na to, ze ja mam obsejse na punkcie skalperow, gdzie tak naprawde mam ich w dupie, bo nigdy od nich nic nie kupilem i nigdy nie kupie. @voltq Skalperzy to jest plaga, te Janusze czy Marki to płotki, pisze troche w przenosni, ale to tez juz zaczyna sie rozmanazac. Tego nie bylo wczesniej na taka skale.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi