Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ty polecasz dedykowaną przepustnice na początek, ja piszę, że wystarczy ta uproszczona na joysticku Airbus. Ty jesteś zadowolny i ja też jestem. Kto ma rację? 

Ale lepiej wydać 200 zł na początek, gdzie masz już przeskok milowy w porównania do pada i to może już wystarczyć tak jak mi, może też się okazać, że ktoś polata kilka godzin i gra pójdzie do kosza, szczególnie taka specyficzna gra jaką jest MFS. Zawsze peryferia można dokupić. Jak zauważyłeś dedykowana przepustnica jest też w edycji Airbus, ale nie musi być ta. Kiedyś wydałem na kierownice 2k, i co? Tydzień bawiłem się max. Jak zebrała tony kurzu to sprzedałem ze stratą.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
8 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

No malo, to prawda dlatego też napisałem w to się do 737/a320 może nadać jako tako. Ale vrak przycisków boli i tak, plus nie masz jak ustawić speed breaka, trymu itd

To już zależy od samolotu, do A320 w zupełności wystarcza, do myśliwców zdecydowanie nie :D 

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

To już zależy od samolotu, do A320 w zupełności wystarcza, do myśliwców zdecydowanie nie :D 

Szczególnie jak chcesz latac jak w top gun :D

Ja Bym wziął do 500zl ta nowa thrustmastera albo coś podobnego, możesz się pobawić tydzień jak nie siadzie to można zwrócić. Albo poszukać używki.

Żeby pakować w to kasę to już trzeba chcieć latac dużo. 

Opublikowano (edytowane)

odpaliłem instalator i pasek postępu idzie mega wolno. Procek trochę obciążony, ale z neta praktycznie nic nie ściąga. To tak ma byc? aktywacja pakietów 7% i tak sobie stoi od kilku minut.

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano
24 minuty temu, galakty napisał(a):

@Joloxx9 TWCS? 

TWCS idzie kupic za 300zl nowa jak dobrze widzialem i ja bym ja wybral ponad TCA quadrant - chocby przez to, ze sa dodatkowe lopatki etc, wiadome, nie ma osobnego ciagu niestety i to najwiekszy minus, ale neistety cos za cos.

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

odinstalowałem w pi..du.. sprawdzę za miesiac to moze będzie szło normalnie pograć.

Optymista 🤭😉

3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Gdzie moje tekstury ? :E

Może w DLC będą :lol2: