DżonyBi 195 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ty polecasz dedykowaną przepustnice na początek, ja piszę, że wystarczy ta uproszczona na joysticku Airbus. Ty jesteś zadowolny i ja też jestem. Kto ma rację? Ale lepiej wydać 200 zł na początek, gdzie masz już przeskok milowy w porównania do pada i to może już wystarczyć tak jak mi, może też się okazać, że ktoś polata kilka godzin i gra pójdzie do kosza, szczególnie taka specyficzna gra jaką jest MFS. Zawsze peryferia można dokupić. Jak zauważyłeś dedykowana przepustnica jest też w edycji Airbus, ale nie musi być ta. Kiedyś wydałem na kierownice 2k, i co? Tydzień bawiłem się max. Jak zebrała tony kurzu to sprzedałem ze stratą. Edytowane 4 godziny temu przez DżonyBi
galakty 194 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 minut temu, Joloxx9 napisał(a): No malo, to prawda dlatego też napisałem w to się do 737/a320 może nadać jako tako. Ale vrak przycisków boli i tak, plus nie masz jak ustawić speed breaka, trymu itd To już zależy od samolotu, do A320 w zupełności wystarcza, do myśliwców zdecydowanie nie
ntt_system 24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu taka nazwe powinna miec ta gra: Microsoft Loading Simulator 1
Joloxx9 141 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, galakty napisał(a): To już zależy od samolotu, do A320 w zupełności wystarcza, do myśliwców zdecydowanie nie Szczególnie jak chcesz latac jak w top gun Ja Bym wziął do 500zl ta nowa thrustmastera albo coś podobnego, możesz się pobawić tydzień jak nie siadzie to można zwrócić. Albo poszukać używki. Żeby pakować w to kasę to już trzeba chcieć latac dużo.
Michaelred 93 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) odpaliłem instalator i pasek postępu idzie mega wolno. Procek trochę obciążony, ale z neta praktycznie nic nie ściąga. To tak ma byc? aktywacja pakietów 7% i tak sobie stoi od kilku minut. Edytowane 4 godziny temu przez Michaelred
wrobel_krk 170 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @MichaelredPanie daj se spokój na parę dni, aż ogarną serwery, albo gracze się zniechęcą:) Nawet jak odpalisz to nie pograsz 1
Joloxx9 141 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 24 minuty temu, galakty napisał(a): @Joloxx9 TWCS? TWCS idzie kupic za 300zl nowa jak dobrze widzialem i ja bym ja wybral ponad TCA quadrant - chocby przez to, ze sa dodatkowe lopatki etc, wiadome, nie ma osobnego ciagu niestety i to najwiekszy minus, ale neistety cos za cos. 1
galakty 194 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Joloxx9 Własnie jakby TWCS miała dwa ciągi to byłby ideał dla mnie, bo znowu TCA jest nastawiona typowo pod liniowce, za duże i za mało funkcji. Amazon ma za 387 zł, chyba spróbuję, najwyżej zwrócę
galakty 194 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Sprawa jest prosta, przenieśli 3/4 gry w chmurę i serwery mają drewniane. End of story. Oby tylko później dało się grać, bo jak będą jaja jak z F76 to pluję na nich.
dawidoxx 72 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu odinstalowałem w pi..du.. sprawdzę za miesiac to moze będzie szło normalnie pograć.
MJRegul 31 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @galakty ja to bym chciał by gra miała możliwość odseparowania danej ilości miejsca na dysku, nie wiem 100, 200, 300GB i zapisywała dane terenu na dysku w miejscach gdzie już byłeś by pomóc w ładowaniu terenu, tekstur itd.
galakty 194 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu O tym pisałem już wczoraj, głupotę zrobili. Gra po instalacji wstępnej zajmuje 12 GB! To nic dziwnego że się wczytuje 4h skoro tysiące osób próbują pobrać nie wiadomo ile tera/peta danych
azgan 347 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 23 minuty temu, dawidoxx napisał(a): odinstalowałem w pi..du.. sprawdzę za miesiac to moze będzie szło normalnie pograć. Optymista 🤭😉 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Gdzie moje tekstury ? Może w DLC będą
Ali 43 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu nie no fajna gra dzisiaj juz nie ma kolejek ale szkolenia nawet nie mozna odpalic bo neverending loading
galakty 194 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przynajmniej dzisiaj menu się odpala
Joloxx9 141 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MJRegul napisał(a): @galakty ja to bym chciał by gra miała możliwość odseparowania danej ilości miejsca na dysku, nie wiem 100, 200, 300GB i zapisywała dane terenu na dysku w miejscach gdzie już byłeś by pomóc w ładowaniu terenu, tekstur itd. Przecież od 2020 już to można robić.
MJRegul 31 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @Joloxx9 nie znalazłem tego w 2024 a szukałem, może za krótko. Kilka razy grę włączałem i zaczynałem z tego samego lotniska i wszystko się doczytywało długimi minutami jak już byłem w grze, nagle budynek się pojawił, jakiś samolot się zespawnował, drzewka itd. Edytowane 1 godzinę temu przez MJRegul
Kelam 642 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Recki na steam widzę troszkę psymistyczne .
Pitt_34 102 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Gdzie moje tekstury ? A co Ty taką po pierdułką latasz ? Już miałem kupić tą grę, ale jak zobaczyłem ile trzeba jeszcze osprzętu kupić to trochę zaczynam się zniechęcać, tym bardziej że nigdy w to nie grałem.
galakty 194 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu Czy oni na łeb upadli? Za każdym uruchomieniem pobiera dane i aktywuje pakiety?
Rekomendowane odpowiedzi