ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Tańsze bo i tak nie ma wcześniejszego grania.
samsung70 210 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września hej, dopiero w tym roku, kilka tygodni temu usłyszałem o tej grze to jest jakiś spin-off? dodatek, czy po prostu trzecia pełnoprawna część? czy coś jak w Far Cry, co było niby pełną grą ale dodatkiem w tych kolorowych neonowych kolorach ( sorry zapomniałem nazwe) widzę cena jest pełnoprawna, zatem czy to będzie pełnoprawna i długa opowieśc jak w DL2?
PaVLo 919 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Miał być to DLC do dwójki, ale stworzyli tak duży świat, że będzie to osobna gra, która nie wymaga podstawki. Z tego co pamiętam, będziemy grać bohaterem z pierwszej części, który ucieka z niewoli, po 13 latach eksperymentów. Edytowane 11 Września przez PaVLo
samsung70 210 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Miał być to DLC do dwójki, ale stworzyli tak duży świat, że będzie to osobna gra, która nie wymaga podstawki. Z tego co pamiętam, będziemy grać bohaterem z pierwszej części, który ucieka z niewili, po 13 latach eksperymentów. dzięki generalnie, to wsiadłem na hype-train i oglądam co tan nowego się da i dla mnie chociażby to, że można strzelać jest mega zachęcające aby powrócić do tego świata, zastanawiam się tylko czy mapa i świat to będzie recykling i odzysk z 2? swoją drogą nie widać żadnych legitnych kluczy, wszędzie tylko dostęp do konta:/
samsung70 210 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): cholera no soczyście to wszystko wygląda, w ogole nie śledziłem rozwoju ej gry, DL 2 rownież chba odpuściłem po okołu 20 godzinach i bardzo brakowało mi strzelania, to tutaj wygląda wszstko bardzo zachęzająco
samsung70 210 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): dzięki byku, a są gdzieś jakieś kluczyki po 150 do 200 PLN na steam? na cdkeys pustki o dziwo i to samo z nowym rezydentem, coś ostatnio ogolnie słabo z tańszymi kluczami na cdkeys, zmienili ostatnio nazwę na loaded- czyżby się im ktoś do dupska dobrał?
DITMD 787 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września A nie możesz po prostu kupić gry na Steam? Co jak co, ale to nasi, więc wypadałoby ich wesprzeć.
samsung70 210 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 5 minut temu, DITMD napisał(a): A nie możesz po prostu kupić gry na Steam? Co jak co, ale to nasi, więc wypadałoby ich wesprzeć. steam jest za drogi, dlaczego sugerujesz, że jak klucz skąd inąd to nie dostaną swojego grosza? nie dostaną to jak pójdzie wersja fitgirl, a tutaj mam ochotę zakupić, ale za cenę nie wiekszą niz około 150 max 200 PLN pozdrufki
DITMD 787 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Kupujesz klucz, który pochodzi z niewiadomego źródła, to nie jest oficjalna dystrybucja. Nie ma różnicy czy ściągniesz wersję FitGirl, czy kupisz na jakimś Kinguinie. Te klucze są nabywane hurtowo różnymi metodami, często pochodzą z jakichś promocji, specjalnych bundli, tanich regionów itp, w większości przypadków wydawca na tym nie zarabia. Edytowane 12 Września przez DITMD
j4z 941 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) W większości przypadków, które wymieniłeś, zarabia. Tyle że mniej, niż z oficjalnej. Ale presja tutaj. Najpierw nagonka na piratów, a teraz na kluczykownie. Sami porządni obywatele... Edytowane 12 Września przez j4z 3
DITMD 787 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Jakiś typ kupuje klucze przeznaczone na promocję, a potem je sprzedaje, publisher z tego grosza nie widzi. Gdzie ty tu jakąś nagonkę widzisz, ja tylko napisałem, że dobrze byłoby wesprzeć naszych i tyle.
ODIN85 3 502 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Akurat w tym przypadku są winni sami sobie po akcji z zablokowaniem kupna dodatku za 100zł. Nie ma co ich wspierać za takie coś. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Zmienili na ostatniej prostej Edytowane 13 Września przez ODIN85
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) 13 godzin temu, j4z napisał(a): W większości przypadków, które wymieniłeś, zarabia. Tyle że mniej, niż z oficjalnej. Ale presja tutaj. Najpierw nagonka na piratów, a teraz na kluczykownie. Sami porządni obywatele... Dokładnie! Sam chętnie wezmę za 30€ z Plati https://plati.market/itm/dying-light-the-beast-any-edition-steam-cn-in-kz/5332122 Nie mam zamiaru nikogo wspierać i biorę gdzie najtaniej! Jak dla mnie możecie na steamie i po 10 kopii wziąć w pełnej cenie jako wsparcie. XD Edytowane 13 Września przez userKAMIL 2
Reddzik 2 768 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Ja dałem 99zł więc te 30 euro to drogo szczególnie, że to ruskie 30 euro Edytowane 13 Września przez Reddzik
ODIN85 3 502 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Ulepszył podstawkę jak się jeszcze dało. 1
userKAMIL 856 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września A ok. Czyli finalnie jak zawsze Plati najtaniej.
Reddzik 2 768 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Zapowiedzieli, że do DL2 Ultimate będzie to DLC, które potem przerobili na osobną grę, dlatego do końca września ubiegłego roku można było zakupić upgrade ultimate do podstawki DL2(Dying Light 2) potem w październiku to usunęli ze sklepu na steamie. Pomyślałem, że ma być to osobna gra pewnie koszt z 160zł+ to upgrade do ultimate nie będzie złym pomysłem i pod koniec września tak zrobiłem. 1
Rekomendowane odpowiedzi