Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Reddzik napisał(a):

obraz.thumb.png.66fd75aec53706ac95ea9c0e9bbca84c.png

Nadal u niego leje, jedynie w cutscence przestało, skończył; gadać i nadal leje.

w kwestii deszczu i grafiki, to ta pierwsza deszczowa misja jest spoko i deszcz nadaje grze klimatu, ( generalnie uwielbiam deszcz i na żywo i w grach) a tutaj wygląda to całkiem spoko, maskuje nieco wygląd grafiki na zewnątrz, bo według mnie gra w budynkach i zaciemnionych miejscach wygląda o wiele lepiej niż na zewnątrz w leśnych rejonach. 

mam nadzieję, że będzie jakiś modzik dzięki któremu będzie modyfikować pogodę i np dać non-stop deszcz. 

pozdro. 

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Ja czekam na RT:E Jeszcze pewnie sprawdzę i potestuję ale wolę poczekać.

Tak jak DL2 na premierę bym wydmuszka tak widać niczego się nie nauczyli 🤣 Za rok ta gra będzie tym czym być powinna.

• Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Za rok ta gra będzie tym czym być powinna.

Gdybym miał słabszy sprzęt to bym grał ale brakuje RT, normalnie nie jest źle i da się grać. Może dodadzą w październiku gdy wrócę, obstawiam pewnie, że to za mało czasu. Najwyżej odstawię. 

Opublikowano
50 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Tak jak DL2 na premierę bym wydmuszka tak widać niczego się nie nauczyli 🤣 Za rok ta gra będzie tym czym być powinna.

A co ma rt do fabuły i gamepley:hmm:

22 minuty temu, CavieZ napisał(a):

Same problemy na PC. Dobrze że pozbyłem się tego szajsu o mam do pracy Mac a do gier konsole

na konsoli gra śmiga bardzo dobrze

Zero bugów. Z rozłączaniem neta też już sobie poradziłem.

Opublikowano

Nie przesadzajcie, nie jest źle, jest o wiele lepiej premierowo niż DL2. Fakt - brakuje RT i znowu lenili się dodać zwykłe HBAO bo nawet trawa nie jest cieniowana to już druga sprawa jednak rozgrywka jest spoko i pachnie pierwszym DL 1.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
40 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie przesadzajcie, nie jest źle, jest o wiele lepiej premierowo niż DL2. Fakt - brakuje RT i znowu lenili się dodać zwykłe HBAO bo nawet trawa nie jest cieniowana to już druga sprawa jednak rozgrywka jest spoko i pachnie pierwszym DL 1.

Jest RT - źle, nie ma - też źle :hihot:

Opublikowano

Dokładnie.

Nie ma RT: w recenzjach "dobra optymalizacja"

Jest RT: za duże wymagania.

Nie zdziwiłbym się, jakby celowo nie dali RT na premierę, aby nie było płaczu, że nie da się grać na maksymalnych nastawach.

Opublikowano
46 minut temu, Phoenix. napisał(a):

A Ty po co sie udzielasz jak ja nic o fabule nie pisalem... ystarczy porwnac sobie stan tej gry i stan Dl2 na premiere to jest dokladnie to samo.

DL2 na premierę był gorszym kartoflem. W DL2 na początku DirectX 12 nawet bez RT pożerało ponad 8 GB w 1080p, gdzie do DX 11 wystarczało 4 GB VRAM %-) Tutaj przynajmniej ten aspekt jest od razu ogarnięty i 8 GB styka nawet do 4K (pomijając za niską wydajność GPU, które mają tyle pamięci).

• Like 2
Opublikowano
12 godzin temu, seba842005 napisał(a):

Uruchom ponownie grę. Miałem to samo. 

słabe to jest, miałem wczoraj to samo znowu ale odwrotnie, tym razem była noc, ale na zewnątrz jasno...i jeszcze prowokacyjne info że mogę odpalić latarke jak nic nie widzę :E

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, JeRRyF3D napisał(a):

Nie mierzi Was żenujacy poziom dialogów? I fatalny voice acting głównego bohatera? Nie da sie tego słuchać IMO. :(

z voice actingiem protagonisty sie zgodze, mysle czy nie sprawdzic ang.

Opublikowano
22 minuty temu, tomcug napisał(a):

DL2 na premierę był gorszym kartoflem

Był i dziwie sie ze nie wyciagneli zadnych wnioskow, zeby takich pierdol jak okluzja nawet nie ogarneli na premiere :D Te pomieszczenia to takie plaskie sa.. 

52 minuty temu, j4z napisał(a):

Jest RT - źle, nie ma - też źle :hihot:

Nie musi byc RT ale oni zwyklego rasteru nie ogarneli nawet :D To samo bylo w dwojce.

Opublikowano
16 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Był i dziwie sie ze nie wyciagneli zadnych wnioskow, zeby takich pierdol jak okluzja nawet nie ogarneli na premiere :D Te pomieszczenia to takie plaskie sa..

Trudno, niektórzy się nie uczą na błędach. Ale gra się świetnie, mapa idealne połączenie Dying Light oraz Dying Light: The Following, są bronie, są opryszkowie tyle, że już nie od Raisa, a od Barona. Czuć, jakby się grało w jedynkę, krok w dobrą stronę po średnio udanej dwójce. Dopracują technikalia za miesiąc-dwa i będzie git.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zakończenie jest ciekawe ale domyślałem, że tak zrobią :E za dużo na to wskazywało. ( nie, nie skończyłęm gówno z z tik toka mi wyskoczyło)

Edytowane przez z1k
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Polski dubbing jest spoko. Mi się podoba. Udana premiera, tak jak wspominacie dużo lepsza gra od dwójki. 

Edit 

Co do RT to nie problem bo w DL2 dobrze działa na max z RT 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Nie spodziewałem się tak banalnego i nie trzymającego sie kupy początku. Przecież to laboratorium, to jakaś farsa wydarzeń, dialogów, zachowań. Żenada.  :(

A co tam się niby nie trzyma kupy?

Edytowane przez ODIN85