Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Zawsze zaczyna się od 19.00 nie wiem jak można nie wiedzieć grając w grę? Tak było w 1 tak było w 2, o 19.00 wybijał dzwon informujący, że ma się jeszcze chwilę na schowanie, bo zaraz wyskoczą najgroźniejsze kreatury na ulicę. 

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 2
Opublikowano
11 minut temu, Reddzik napisał(a):

Zawsze zaczyna się od 19.00 nie wiem jak można nie wiedzieć grając w grę? Tak było w 1 tak było w 2, o 19.00 wybijał dzwon informujący, że ma się jeszcze chwilę na schowanie, bo zaraz wyskoczą najgroźniejsze kreatury na ulicę. 

Jak tylko wpadam do obozu to śpię do rana. Nigdy nie gram w nocy.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Jak tylko wpadam do obozu to śpię do rana. Nigdy nie gram w nocy.

Noc jest straszna. I nic nie widać a z latarką to cię zaraz dopadną. Dying light 1 wystarczyła mi jedna nocna ucieczka, żeby więcej nie próbować.

Opublikowano
8 minut temu, caleb59 napisał(a):

Pola widzenia nie radzę ruszać i zostawić je na 140 chyba, że masz potężnego PC - u mnie był konkretny kisiel z fps jak dałem na maxa, czyli na 300.

ty mówisz o LOD, jak  dałem na 300 to ccoś się dziwnego  działo, na 250 jets ok. 

swoją drogą  gdzie dajemy  mody?

Opublikowano
7 minut temu, caleb59 napisał(a):

Pola widzenia nie radzę ruszać i zostawić je na 140 chyba, że masz potężnego PC - u mnie był konkretny kisiel z fps jak dałem na maxa, czyli na 300.

Pograłem trochę w lod 300. Gra chodziła ładnie, choć klatki spadły ze 120 na 90. No i dwa razy wywaliło mi do pulpitu na tym ustawieniu.

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, tgolik napisał(a):

Noc jest straszna. I nic nie widać a z latarką to cię zaraz dopadną. Dying light 1 wystarczyła mi jedna nocna ucieczka, żeby więcej nie próbować.

Są oskryptowane nocne misje i wtedy jesteśmy zmuszeni tak grać.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Reddzik napisał(a):

youtube.com/watch?t=49&v=UioPwKLbqXk&feature=youtu.be

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Reddzik napisał(a):

W dodatku jest sygnal dzwiekowy ktory informuje ze zbliza sie noc 

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Wnętrza IMO całkiem spoko, zewnętrza lipa, przyroda dramat.
No i tekstury chwilami potrafią być bardzo ciapowate. :(

tak,  zgadzam  się z Tobą wnętrza są bardzo przyzwoite. 

swoją drogą przy tej części chyba nie było takiego hajpu marketingowego jak poprzednio? przy DL2 ciągle jakieś dipdajwy i temu podobne, a przy tej części chyba było tylko kilka wideo przed premierą i tyle bez żadnych pogadanek producentów jak kilka lat temu? hmm

Opublikowano

Gra ładnie zoptymalizowana, zagrałem dziś chwilę i jest spoko. Co do tekstur czy roślinności to widziałem podobne w grach na UE5 :lol2:

Ogólnie gram w 3440x1440 na oledzie w HDR i to dużo zmienia w odbiorze pomimo słabszych elementów. 

Swoją drogą, tylko DL2 i ta obecna gra powoduje mi tak upierdliwy dźwięk cewek na RTX3080. Dosłownie jak patelnia ze schabowym. Gra ładnie dociska kartę, cały czas 340-350W, trzyma ostro i równo przy limicie.