ODIN85 3 500 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia przez ODIN85
STALKER 75 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września Intel ark b580 pod ultra w 4k karta słabsza od RX 7800xt optymalizacja chyba tylko pod Intela.
ronaldo864 122 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 7 godzin temu, Reddzik napisał(a): Frame gen w wymaganiach chyba kogoś słoneczko zdrowo przygrzało . 4070TI < 5070 the power of mfgx4 lol .
@MUZ 109 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ciekawe czy wyjdzie kolejna pusta wydmuszka jak podstawka DL2 (mowa o single player). Ja się dwójką tak rozczarowałem po udanej jedyneczce, że jeśli w The Beast kiedyś zagram to na jakiejś mega przecenie.
ODIN85 3 500 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ma być powrót do korzeni. Opinie same dobre więc powinno być lepiej niż 2.
dawidoxx 974 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Mnie od tych wszystkich gierek z zombiakami od techlandu odrzuca te ciągłe naparzanie gazrurkami , które po czasie się psują bedzie w tej grze w koncu jakieś konkretne strzelanie z giwer?
skypan 1 752 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ciekawe na jakim FG wyliczyli ULTRA 4K ? Jak do starego to bazowe 30 FPS. Jak do najnowszego MFG to 15 FPS 1
caleb59 1 621 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): ...bedzie w tej grze w koncu jakieś konkretne strzelanie z giwer? Takie samo i na takim samym poziomie jak w jedynce.
eciepecie 91 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września A mnie ten koleś swoim filmem zachęcił do gry i czekam 1
wamak 332 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września W wymaganiach są dwa błędy. Pierwszy błąd to nieistniejący Ryzen 7 5800F. Drugi, to Arc B850 na liście "Ultra". Jest w "Recomended", w " High" już nie ma, żeby znowu się pojawić w "Ultra" i to jest dziwne.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 2 godziny temu, wamak napisał(a): W wymaganiach są dwa błędy. Pierwszy błąd to nieistniejący Ryzen 7 5800F. Drugi, to Arc B850 na liście "Ultra". Jest w "Recomended", w " High" już nie ma, żeby znowu się pojawić w "Ultra" i to jest dziwne. Jak wczoraj widziałem te wymagania pomyślałem to samo, ale później widzę że w ultra jest frame gen i może arc dostaje mega kosmicznego boosta dzięki temu
STALKER 75 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Dajcie namiary na pewne klucze i oczywiscie najtansze na wersje delux i standard najlepiej platne blikiem. Pozdro.
dawidoxx 974 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września cdkeys, kinguin, instant gaming, eneba. pozdro 2
caleb59 1 621 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Na olx jest za 140zł, prawdopodobnie z promocji sprzętowej. 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Na olx jest za 140zł Drogo Kto miał DL2, trzeba było ulepszyć do Ultimate póki można było i wychodziło <100zł za The Beast.
caleb59 1 621 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Tyle, że wtedy ludzie mieli ich w dupie bo DL 2 był ostatecznie cienki i mało kto wierzył w The Beast. 1
Pavel87 703 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Zgadza się. Mnie kusi The Beast mocno, mam nadzieję, że będzie bliżej pierwszej części niż drugiej jeśli chodzi o całokształt twórczości.
dawidoxx 974 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Już dawno kupione. Na pierwszą premierę Pokaż
Reddzik 2 762 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września No ja kupiłem upgrade do Ultimate zanim go usunęli, więc to było z rok temu.
ODIN85 3 500 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Pokaż
Rekomendowane odpowiedzi