aureumchaos 440 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) z instant gaming mieli skan papierowej wersji... i to do gory nogami ale legitny... Na enebie tez czasami mialem skany i dzialaly i gry do dzis siedza na koncie. Edytowane 9 Września przez aureumchaos 1
raziel88 34 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Dołożyłem 28 zł i kupiłem na Fanatical, oto ostatni akt tej nieszczęsnej historii. 1 1
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Mam nadzieję że problemy zakupowe nie wpłyną negatywnie na zabawę Ależ się napociłem w The Watchers Nest żeby otworzyć grób. 1.5 godziny się tam kręciłem, aż otwarłem sobie pewną starą notatkę i się wyjaśniło wszystko Im dłużej się człowiek męczy tym większa satysfakcja po rozwiązaniu zagadki. Aż ciary przeszły z zadowolenia. Agresję wrogów zmniejszyłem sobię na niską i jest super fajnie teraz. W sumie to ta gra to w większości eksploracja, a walki jest stosunkowo mało. Fajna jest historia, choć nieznana jest geneza tych kreatur. Każda napotkana osoba po drodze jest jak jajko niespodzianka i mile widziana, bo zawsze da jakieś wskazówki - a te wskazówki nie powodują że pojawia się nad moją głową strzałka dokąd isć i wpis u góry ekranu z najistotniejszymi rzeczami - i to jest super. Klimat mroczny i bardzo wciągający. Nic poza kompasem nie potrzeba, żadnej mapy 2
Reddzik 2 762 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Na cdkeys teraz zwane loaded nie raz miałem skan klucza z pudełka. Ja tam dużo kupuję, bo nie miałem z nimi problemów, a raz udało się wyrwać PES19 w cenie 60zł bo napisali, że to edycja Premium a klucz był do zwykłej wersji i zwrócili różnicę, a i tak płaciłem za podstawkę. Żeby nie było że ich bronię, niestety zdarza się. Hell is Us nie jest chyba długa grą, a demko jakie oferowali było wystarczające by zapoznać się z grą, teraz nie mam "okienka" na granie w tę grę, to poczeka na inny termin. 1
raul_ole 153 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Tylko dlaczego ostatnio nie ma kluczy na cdkeys przy większych premierach FC, BF....f1 Edytowane 14 Września przez raul_ole
samsung70 210 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 5 godzin temu, raul_ole napisał(a): Tylko dlaczego ostatnio nie ma kluczy na cdkeys przy większych premierach FC, BF....f1 też to zauważyłem, zwykle klucze do rezydentów tam kupowałem wiele miesięcy przed premierą a teraz pustka, to samo z dying light. być może coś jest na rzeczy, nowa nazwa, brak kluczy, wszędzie cenzura i ograniczenia na świecie, być może jakaś instytucja się im do dupy dobrała, albo sami wydawcy.
DITMD 787 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Może stracili swojego pluga, suppliera. Wszystkie inne kluczykownie funkcjonują.
caleb59 1 621 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Jak tam, przebijacie się dalej? Ja już na jeziorze Cynon.
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Ja dziś rano dotarłem. Lubię sobie robić poranne sesje. Jeszcze nie wiem co z tym kwiatkiem teraz zrobić. Ale to co mi chodzi po głowie ciągle, to że ta babka czeka aż napełnię butelki mlekiem, a ja nie wiem skąd wziąć to mleko.
caleb59 1 621 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Spoiler Dziadek w początkowym lesie ma mleko. 1
aureumchaos 440 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 19 godzin temu, caleb59 napisał(a): Jak tam, przebijacie się dalej? Ja już na jeziorze Cynon. Ja już na końcówce act 2 chyba jestem... Nie bede ial 100% bo wycieo mi jakies good deeds... a nie chce mi sie zaczynac od nowa. Ale gra jest genialana, moge siedziec i siedziec i zwiedzac... Oderwac sie nie mozna... Gdybym tylko nie byl dorosly i nie pracowal...
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 28 minut temu, aureumchaos napisał(a): Oderwac sie nie mozna... Gdybym tylko nie byl dorosly i nie pracowal... Wtedy byś za szybko skończył albo przedawkował i by się znudziło 🥴 Przynajmniej ja tak mam. Najlepsza opcja to dzień wolnego, albo sobota i z samego rana gaming przed śniadaniem. Ale kiedyś wolałem wieczorami. Ale gaming całymi dniami wcale nie jest fajny na dłuższą metę. Mi się udało tylko wczoraj wieczorem dostarczyć mleko. I też tak się czołgam przez ten świat bo sobie zwiedzam zakamarki. Chyba będę to przechodził 50 godzin czyli jakieś 3x dłużej niż mówi "how long to beat".
aureumchaos 440 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) Całe życie gram... od 7 roku życia, commodore potem amiga potem PC... Zawsze mało czasu było bo była nauka, a teraz praca... No ja jestem dlugodystansowcem... Jak mam weekend, ze nie ma nikogo i pogoda do dupy to spokojnie mogę i 16h dziennie naparzać z przerwami na jedzenie, siku i higienę Mi się gry nie kończą... W samym steamie mam 180 tytułów w wishliscie... A po drodze jeszcze ciągle cos wychodzi (zwłaszcza uwielbiam indy horrory)... Nigdy tego nie ogra wszystkiego bo za mało czasu Edytowane 15 Września przez aureumchaos
Ryszawy 401 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Jedzenie i siku to rozumiem (no może jeszcze spanie), ale z higieną trochę przesadzasz, jak dobrze zbalansujesz to ze dwie godziny jeszcze urwiesz 2
samsung70 210 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września W dniu 15.09.2025 o 09:45, HappyLittleGamer napisał(a): Wtedy byś za szybko skończył albo przedawkował i by się znudziło 🥴 Przynajmniej ja tak mam. Najlepsza opcja to dzień wolnego, albo sobota i z samego rana gaming przed śniadaniem. Ale kiedyś wolałem wieczorami. Ale gaming całymi dniami wcale nie jest fajny na dłuższą metę. Mi się udało tylko wczoraj wieczorem dostarczyć mleko. I też tak się czołgam przez ten świat bo sobie zwiedzam zakamarki. Chyba będę to przechodził 50 godzin czyli jakieś 3x dłużej niż mówi "how long to beat". u mnie natomiast ostatnimi czasy wygląda to trochę podobnie do CIebie, że wolę za dnia i z rana przysiąść do grania. większośc mówi, że lepiej się gra wieczorem, czy w nocy. ale zupełnie nie mogę się w nocy zmusić do grania, za oknem musi być chociaż szarówka, a idealna pogoda to poranek deszcz i chmury, a jak to u was wygląda?
aureumchaos 440 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września mi najlepiej gra sie wieczorem i w nocy, mam oledy wiec wtedy obraz jest igla a do tego jak gram w horrory na sluchawkach w ciemnym pokoju, mroczny klimat na monitorze, ciemny i cos wyskakuje no to sa emocje...
aureumchaos 440 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września No i skonczone... Daje 9/10. Odejmuje 1 za koncowke i walke bo dziwna byla. Technicznie gra zoptymalizowana i zero crashy. Swiat ladny i dopracowany, ciekawe lokacje. Powoli mozna zbierac info na temat swiata i tego co sie dzieje. Taki troche Death Stranding i troche calej reszty. Nie udalo mi sie wszystkiego ogarnac. M oze nastepnym razem. 1 2
DITMD 787 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ja właśnie zawitałem nad jezioro. Nie spodziewałem się tak ciężkiego klimatu w tej grze, a co do niej samej, to muszę przyznać, że mnie wciągnęła. 2 1
caleb59 1 621 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września https://store.steampowered.com/news/app/1620730/view/542243094205041431 1
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Zdecydowanie jest na czym oko zawiesić. Zapowiadało się na graficzne padło w demku, a tu z lokacji na lokację coraz lepiej to wygląda. Nawet się udawany raytracing pojawił, ostrzejszy niż bywa czasem ten prawdziwy. 1 2
aureumchaos 440 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Moj ToP 3 na te chwile to (z ostatnio wydanych gier): 1 - Hell i Us 2 - Cronos 3 - SH F
ODIN85 3 501 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września F już skończyłeś? Daj reckę w temacie.
aureumchaos 440 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września nie, nie skonczylem, mam 7h i juz wiem ze ma 3 miejsce... po prostu no nie powala... taka gra AA, na pewno nie SH2 remake.
Rekomendowane odpowiedzi