Judas - nowy "BioShock"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Były już kampanie społeczne dotyczące tego żeby rodzice uważali jakie zdjęcia, na których są ich dzieci, zamieszczają w sieci, bo mogą stać się potencjalnie obiektem zainteresowań różnych ludzi. Zwracano uwagę na zdjęcia z plaży, z różnych aktywności, zajęć itd. Było określane że najlepiej po prostu zdjęć dzieci nie zamieszczać dla ich dobra i bezpieczeństwa i szanując ich prywatność, do czasu aż same będą o tej prywatności decydować. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Jak tam wasz BF? Właśnie upolowałem dla młodego fotelik za jakieś 40% ceny wyjściowej 😊 -
Przez dannykay · Opublikowano
Jak dla mnie wynajem jest spoko pod tym kątem, że bierzesz nówkę na 3 lata, jeździsz przez okres gwarancji, a na koniec oddajesz i elo. Nic Ciebie nie interesuje. Nie bujasz się z naprawami, ze sprzedażą. Lejesz płyn do spryskiwaczy, wymieniasz opony (albo nie jeśli zainwestujesz w wielosezon) i tyle. Mija okres wynajmu, zwracasz samochód i bierzesz następny na tej samej zasadzie. Może wasze samochody się tak nie psują itp, ale jak sobie policzyłem ile wpieprzyłem w naprawy obu trupków na przestrzeni ostatnich dwóch-trzech lat, to się za głowę złapałem. I wiecznie coś, jak nie w jednym, to w drugim. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Nie obrażaj RTX 3070 i nie porównuj go do żartu jakim jest RTX 5070. Popatrz sobie na cenę premierowa RTX 3080, 4080 i 5080, tak samo RTX 3090, 4090 i 5090. Ceny szybko potrafią wzrosnąć, ale spadają bardzo powoli. Nie ma co liczyć, że pamięci RAM szybko wrócą do cen z przed podwyżki. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jedni odeszli a inni bawili sie swietnie, kazdemu nie dogodzisz, a co do wymagan to nic takiego nie zuwazylem Ja tam problemu z widocznoscia nie mialem bez wyostrzania take ten tego i przez wileu mapa uwazana jest jedna z najlepszych Najpierw narzekali ze za dlugo verdansk jest, pozniej jak byla zmiana to dalej narzekal i jak verdansk wrocil to byl zachwyt bo wraca, a i tak nie grali tylko dalej narzekali I co najsmieszniejsze pozniej nowe warzone sie tak ludziom nie podobalo ze grali w caldere i specjalnie wylaczyli caldere zamiast zostawic dwie mapy jednoczesnie bo ludzie grali czesciej na caldera
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi