Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
@j4z bo jedno to normalny sklep z fakturą a drugie to pewnie lombard i nie wystawia faktury. https://allegrolokalnie.pl/oferta/nowy-pad-flydigi-vader-4-pro-bezprzewodowy-kontroler-czarny-pc-android Parę klamotów mam na vinted wystawionych i dobrze, że zapytałem czy gość z Łotwy ma pamięci DDR5 bo chciał kupić płytę i procka. Okazało się, że ma 32 GB DDR4. Praktycznie już byliśmy dogadani, ale coś mnie ruszyło aby zapytać. -
Przez Keleris · Opublikowano
Adapter mam z ali ale RTX 3060ti ma odwrotnie wtyczkę do rx5600xt i nie pasuję, musiałbym wziąć drugi z odwróconą wtyczką. -
Przez duniek · Opublikowano
kup z ali adapter kątowy - kosztuje chyba 4-5usd albo i nawet mniej - skladalem dokladnie na tej obudowie na 1660super ktora byla szersza i wchodzila na styk (bez adaptera nie zamknalbym pokrywy na 100%) PS dorwalem 4790k i okazal sie byc po delidzie - nawet przy 1,5V temp nie przekraczaly 85*C w occt (cpu + ram - large/extreme/steady) pobor max jaki widzialem podczas testow jak powyzej to 16,8A z 12V czyli 200W natomiast mega mnie zdziwił pobor jak puscilem POWER TESTA - na mierniku zobaczylem 23A czyli 275W -
Przez Necronom · Opublikowano
Trudne zagadki w RE4? Teraz to przesadziłeś już Które niby? Jedyna, nad którą posiedziałem parę minut to ta z obracaniem tych płytek na końcu wioski. Reszta zagadek to na zasadzie włóż klucz. No i jedna z terminalem na końcu może parę minut max zająć. -
Przez Misticzx · Opublikowano
No tak, ale grałem bardzo wolno i maksymalnie dokładnie (chciałem sprawdzić każdy zakamarek żeby nic nie ominąć), a niektóre zagadki były trudne. To nie były zagadki na 5-10 minut i gotowe. Tych rozdziałów było bardzo dużo. Początkowo sądziłem że jak uwolniłem Ashley z kościoła to jestem już w połowie gry Potem się okazało że byłem w dużym błędzie. Miałem takie myśli, ale postać Ady jakoś nigdy mnie nie interesowała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi