Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
15 godzin temu, Stjepan napisał(a):

Dokładnie, gościu wymiata elokwencją i postawą, miażdży te wszystkie odklejone baby. 

I stulejarzy, którzy zamiast olewać takie Kobiety walą drzwiami i oknami.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Szambo napisał(a):

I stulejarzy, którzy zamiast olewać takie Kobiety walą drzwiami i oknami.

Czy mógłbyś rozwinąć definicję stulejarza? Zawsze myślałem że to jest jakaś ofiara losu, która nie ma kontaktu z kobietami, albo boi się mieć kontakty z nimi. I jedynie jakie kobiety widzi to te na internecie, ale tylko ogląda i nie nawiązuje z nimi kontaktu.

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
16 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc ;)

shreiber z prawej = to to z lewej
https://www.instagram.com/p/DRKAPrUCGbI/

A czy jest hipokrytką nauczającą o wartościach i nie stosującą ich, jak Schreiber? xD 

Bo mnie tam nie przeszkadza, ze ktoś chce być konserwatywny i czekać do ślubu. Przeszakdza mi hipokryzja i to, że prawica chce, żeby wszyscy żyli tak jak oni mówią, że zyją ,a nie tak jak w rzeczywistości żyją. Z tego miejsca pozdrowienia dla Kanthaka. 

• Upvote 1
Opublikowano

Bo mnie tam nie przeszkadza, ze ktoś chce być open-minded i nie czekac do slubu. Przeszakdza mi hipokryzja i to, że lewica chce, żeby wszyscy żyli tak jak oni mówią, że zyją, a nie tak jak w rzeczywistości żyją.

Poprawilem, bo tekst troche jak horoskop, do wszystkich pasuje ;)

Zobacz jaki jest hejt pod filmikami kobiet, ktore sie 'pozycjonuja' jako tradwife. Tam jest dopiero rak ze strony lewej strony, ktora to powinna wlasnie z definicji krzyczec: "jak Ci sie tak podoba, to swietnie!".

Opublikowano
7 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Bo mnie tam nie przeszkadza, ze ktoś chce być open-minded i nie czekac do slubu. Przeszakdza mi hipokryzja i to, że lewica chce, żeby wszyscy żyli tak jak oni mówią, że zyją, a nie tak jak w rzeczywistości żyją.

Poprawilem, bo tekst troche jak horoskop, do wszystkich pasuje ;)

Zobacz jaki jest hejt pod filmikami kobiet, ktore sie 'pozycjonuja' jako tradwife. Tam jest dopiero rak ze strony lewej strony, ktora to powinna wlasnie z definicji krzyczec: "jak Ci sie tak podoba, to swietnie!".

Ale tradwife własnie trącą hipokryzją, bo pracują i zarabiają na insta, a kobietom każą siedzieć w domach :E 

Opublikowano

Widzisz, to jest wlasnie clue problemu, ktory sam nieswiadomie odkryles ;)

Tradwife nic nikomu nie kaza. Zyja jak chca, bo moga (maja wybor - o zgrozo, to o co walczyla 'lewica' ;) dla kobiet). Natomiast lewicy pod tymi filmikami puszczaja wszystkie hamulce, bo kobiety maja wybor i nie wybieraja tak jak 'powinny'.

Opublikowano
8 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Widzisz, to jest wlasnie clue problemu, ktory sam nieswiadomie odkryles ;)

Yyyy, nie :) 

Tradwife nic nikomu nie kaza. Zyja jak chca, bo moga (maja wybor - o zgrozo, to o co walczyla 'lewica' ;) dla kobiet).

Tradwife z TT/Insta zarabiają na tym, że mówią innym kobietom, zę mają siedzieć w domu i nie zarabiać. A to jest hipokryzja :) 

Natomiast lewicy pod tymi filmikami puszczaja wszystkie hamulce, bo kobiety maja wybor i nie wybieraja tak jak 'powinny'.

Jesteś pewien, że dlatego, a nie włąśnei z powodu hipokryzji? :) 

Opublikowano

Jak chcialbys promowac wartosci bez, uwaga, ich promocji?

Jak mozna dodatkowo zarabiac, robiac to co i tak by sie robilo, to chyba win-win? 

Widze do czego bijesz, ale ja tutaj hipokryzje bym tylko widzial w kontekscie tych creatorek ktore 'stage'uja' to bycie tradwife. Na pewno multum sie takich znajdzie, ale sa tez autentyczne, ktore po prostu 'kreca jak jest'. Przy okazji wpada $, napisze raz jeszcze win-win. 

Opublikowano

Jak chcialbys promowac wartosci bez, uwaga, ich promocji?

Bez zarabiania na tym? :) 

W USA doszło do takich kuriozum, że tam chłop się zwalniał, bo tradwife zrabiała więcej na insta :E 

Jak mozna dodatkowo zarabiac, robiac to co i tak by sie robilo, to chyba win-win? 

Widze do czego bijesz, ale ja tutaj hipokryzje bym tylko widzial w kontekscie tych creatorek ktore 'stage'uja' to bycie tradwife. Na pewno multum sie takich znajdzie, ale sa tez autentyczne, ktore po prostu 'kreca jak jest'. Przy okazji wpada $, napisze raz jeszcze win-win. 

Możę tak być, żę są jakieś autentyczne. Ale ja nie wierzę w autentyzm w social media :) 

W sumie jest jeden wyjątek: głupota jest tam autentyczna :E 

• Upvote 1