Resident Evil 4 Remake
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
Przereklamowane to nie jest dobre okreslenie. Mimo rozwiązań ustawowych ABW jest następcą prawnym Urzędu Ochrony Państwa tylko w niewielkim stopniu. UOP jak i WSI miały dobre kadry z sukcesami w swojej działalności. Te kadry wyczyszczono w 90% w latach 90. Ówczesna nowa kadra oficerska to ludzie po szkole, ale bez doświadczeń i wiedzy praktycznej, bo nie miał ich kto uczyć. Taka sama historia wydarzyła się w latach 2005-2023, kiedy to PO i PiS, w stosunku 20 - 80 czyszciły wszystko i wszystkich, zmieniając emblematy i likwidując etaty, realnie wyrzucając każdego kto miał jakieś doświadczenie. Do szerszej publiki w zasadzie przebił się tylko skandal Macierewicza z WSI i jeszcze rabunkowa "reaorganizacja" BOR-u. Nie było formacji, której by nie czyszczono co 4-8 lat. Więc tak naprawdę polski wywiad czy kontrywiad nie istnieje. -
Przez rdk · Opublikowano
Ciekaw jestem, czy te CL34 (G.Skill?) jest warte tej dopłaty w porównaniu do standardowych CL40. Masz integrę czy dodatkowe GPU? -
Przez Sidr · Opublikowano
45" 1440p ma ppi prawie takie samo jak 27 cali 1080p. Miałem taki i było ok, ale 5k zdecydowanie bardziej komfortowe. Z drugiej an rtx 5080 w 1440p wszystko będzie ładnie na ultra działać. -
Przez Camis · Opublikowano
Jaki *** dzban, 13-14 latki to jeszcze dzieci, wstydził byś się pisać takich bredni. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Było tanio, nie potrzebuję, po co mi, to co mam wystarczy, przychodzi kryzys na rynku i okazuje się, że jednak potrzebuje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi